Hírek
22709 hír az adatbázisban
A Tesco ismét támogatja az adománygyűjtő kampányát
Marketinginfo.hu - 2018-06-22 17:58
CSR

A Tesco az elmúlt évekhez hasonlóan 2018-ban is támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen Gyermekkor elnevezésű adománygyűjtését.

Az áruházlánc vásárlói július 5-éig, a már ismert 250 forintos kuponok megvásárlásával segíthetik a szervezet munkáját, akik az összegyűlt támogatásból többek között bántalmazott és mélyszegénységben élő gyermekek nyári táborozását finanszírozzák.

Sok gyermek él országszerte nélkülöző családban, akiknek nem adatik meg a gyermekkor gondtalansága. Őket támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen Gyermekkor adománygyűjtő kampánya. A szervezet a kampányban összegyűjtött adományokból táborokat szervez, fejlesztő foglalkozásokat tart, és rendszeres közösségi programokkal próbál a nehéz sorsú gyermekek életébe feledhetetlen élményeket és önfeledt pillanatokat csempészni. Ebben a Segélyszervezetnek a Tesco vásárlói is segíthetnek azzal, ha a kampány ideje (2018. június 5. - július 5.) alatt az áruházak pénztárainál megvásárolják a 250 forintos adománygyűjtő kuponokat.

A Tesco évek óta stratégiai partnere az Ökumenikus Segélyszervezetnek. Minden évben csatlakozik a karácsonyi szeretet.éhség., valamint a tavaszi-nyári Felhőtlen Gyermekkor kampányokhoz. Tavaly, a Felhőtlen Gyermekkor adománygyűjtés során az áruházlánc vásárlói összesen közel 33 millió forinttal járultak hozzá a rászoruló gyermekek életének gondtalanabbá tételéhez.

Idén az áruházlánc tovább erősíti az Ökumenikus Segélyszervezettel közös együttműködését, csatlakozva a szervezet "Ne csak szurkolj, segíts!" kezdeményezéséhez. A Tesco nem csupán bátorítja munkatársait, hogy csatlakozzanak a Segélyszervezet jótékony futóközösségéhez, de 500 000 forintos adománnyal is hozzájárul célkitűzésükhöz: a Segélyszervezet nyári táborainak támogatásához.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet szeretetvendégsége
  47,5 millió adag adomány a Tescotól
  A Tesco ismét vásárlói kezébe adja a döntést
  Ismét a MAF segíti a Tesco pályázati program lebonyolításában
  A Tesco-nál már hagyománnyá vált az aukciós eladás
  Idén eddig 46.500 órát fordított munkatársai képzésére a Tesco
  Adományoz jótékony célra élelmiszert a Tesco
  Magyar gyümölcs és zöldség a Tescóban
  Közel 34 millió forint adományt gyűjtött a Tesco
  150 millió terméket kézbesített a Tesco 5 év alatt
  Közel 180 tonna élelmiszert adományoztak a Tesco vásárlói
  Újabb összefogást szervez a Tesco
  Rekordösszegben adományoztak a Tesco vásárlók
  Ismét szeretet.éhség kampány a Tescóban
  Több mint 54 millió forint adomány a Tesco vásárlóitól
  Jótékonysági akciót indított a Tesco
  Sportolók a Tesco kasszáinál
  Adománykuponok a Tesco áruházakban

További hírek ebben a kategóriában

Az AVON a Nőkért
Idén is plüsshódokkal gyűjt a Tű...
Elkezdődött a Magyar Vöröskeresz...
4 tipp a környezetbarát építkezé...