Hírek
21405 hír az adatbázisban
A Costes étterem nyári szendvicskollekciója az OMV-töltőállomásokon
Marketinginfo.hu - 2018-06-20 09:09
PR

Bemutatta második, nyári OMV-szendvicskollekcióját Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje, az OMV VIVA gasztronagykövete.

A konyhafőnök idén márciustól negyedévente jelentkezik különleges szendvicsekkel a töltőállomáshálózatban. A második kollekcióban június 1-től négy új, prémium szendvics kerül forgalomba kiemelkedő minőségű, nyári alapanyagokkal az ország 65, szendvicseket kínáló OMV VIVA töltőállomásokon. Az legfrissebb széria tagjai - az előző válogatáshoz hasonlóan - szakértői gondossággal összeválogatott, tápláló alapanyagokkal készülnek.

"A második szendvicskollekció tervezése során is figyelembe vettük a magyarországi autósok ízlését, a minden várakozást meghaladó mennyiségben megvásárolt első szendvicskollekció tapasztalatait, hogy ismét a legmagasabb szintű gasztronómiát tegyük elérhetővé az utazók számára. Júniustól különleges, újragondolt nyári ízekkel frissítjük a kínálatot" - mondta Palágyi Eszter.

A Palágyi Eszter tervezte első szendvicskollekció tagjai közül több tízezres nagyságrendben vásároltak a töltőállomásokon.

"A töltőállomás-hálózatok értékesítésében a minőségi kávé, a helyben készült szendvicsek, illetve az egyéb élelmiszerek egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak. A legnagyobb benzinkútmárkáknál ma már jelentős forgalom keletkezik ezekből a termékekből, a hazai piacon az OMV éppen ezért vezette be elsőként a csúcsgasztronómiát a benzinkutak kínálatába" - hangsúlyozta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója, a Magyar Ásványolaj Szövetség alelnöke.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A gyorsbevásárlások száma az OMV benzinkutakon
  Újratölthető kávéscsészék az OMV-nél
  Partnerségi megállapodást kötött az OMV és Michelisz Norbert
  Ismét a Costes lett az év étterme
  Bővült az OMV magyarországi hálózata
  Nemzetközi díjat nyert az OMV hazai kampánya
  Kávés promóciót tart az OMV
  A presszókávé a magyar autósok kedvence
  Ékszerekkel akciózik az OMV
  Iparművész hallgatók tervezték a VIVA új kávéspoharait

További hírek ebben a kategóriában

Marketing mesterképzés (MSc) a M...
Új pr-ügynökségekkel erősít a Dr...
28 kategóriában ért el első hely...
Világsztárokkal jubilál az Open ...