Hírek
23446 hír az adatbázisban
Magyar siker az A'design Award-on
Marketinginfo.hu - 2018-06-19 14:26
Design

Az A'Design Award & Competiton a legrangosabb nemzetközi design versenye, ahol évente a szakma kiválóságai díjazzák a kreatív területek legkiemelkedőbb munkáit és megoldásait.

A megmérettetésen a Republic Group is indult, pályázott munkájuk pedig újabb sikertörténetet hozott a hazai reklámszakmában.

Ahogy minden évben, idén is kihirdették az A' Design Award & Competition nyerteseit. A világ elrangosabb kreatív versenyén a Republic Group termékcsomagolás design munkáját arany minősítéssel jutalmazta a befolyásos zsűri. A Souldrops termékcsalád még a tavalyi évben robbant be a hazai piacra, egyedi, színes megjelenése pedig kivívta a szakma elismerését szerte a világban. A magyar Arany Penge, a keleti régió legnagyobb reklámpiaci fesztiválja, a Golden Hammer, az angol LIA Awards, valamint az amerikai CLIO ezüst és arany szobrai - legutóbbi esetében olyan közismert márkákat előzött meg, mint a Guinness, IBM, SAP és a Google - nemcsak a két cég közös munkájának elvitathatatlan sikerét, hanem a magyar reklámszakma történetének eddig egyedülálló eredményét jelenti.

A márka brand-szakmai színtéren való jutalmazása nem ért véget a 2017-es reklámpiaci fesztiválok elismerései után. A kreatív és design szakma legismertebb versenyén mintegy 100 különböző ország, 99 design területről érkezett pályamunka mutathatta meg egyedi megoldásaikat a prominens zsűri előtt, melyek között akadémikusok, sajtómunkatársak és méltán elismert szakmabeliek választották ki a legkiemelkedőbb alkotásokat.

"A kreatív területek széles skáláján adnak át A' Design díjakat, azért, hogy a világ bármely országában élő, bármilyen területen alkotó legjobb dizájnerek nyilvánosságot kapjanak. (...) A nyertesek ugyanakkor exkluzív kiállítási helyet kapnak a munkáik számára az "év legjobb designjai" kiállításon Olaszországban és jogosultak, hogy megkapják az "A' Design Prize" díjat."

Az A'Design Award & Competiton-ön a Souldrops termékcsomagolás designja arany elismerést hozott a kreatív csapatnak. A Republic Group és a Souldrops közös munkája még 2017 elején kezdődött, melynek során az ügynökség felelt a márka pozicionálásáért, illetve az integrált bevezető kampány kialakításáért is.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Shortlistes lett az Epica Awardson a Souldrops
  Elismerték a Republic Groupot Londonban
  Magyar startup a világ elit ligájában
  A Souldrops a Republic Group-ot választotta

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...