Hírek
22434 hír az adatbázisban
320 méteres kígyó LEGO®-ból
Marketinginfo.hu - 2018-06-19 09:11
Outdoor/indoor

A Viacom népszerű gyerekcsatornája és a LEGO Store Budapest egy 320 méter hosszú, több mint egymillió LEGO-elemből álló kígyó közös építésére hívta a gyermekeket.


A Nickelodeon számára egész évben a gyermekek játsszák a főszerepet! Ennek szellemében a csatorna idén május utolsó vasárnapját követő hétvégén egy különleges és nagyszabású világrekord-kísérletre csábított a kicsiket és nagyokat.

A világrekord-kísérlet már június 1-jén elkezdődött; ekkor előre regisztrált iskolás osztályok és ovis csoportok érkeztek a Millenárisra, hogy közös erővel nekilássanak a gigantikus építmény megvalósításához. A tervek szerint a siklófejű kígyóhoz több, mint 1 millió építőkockát használtak fel, és 9-10 centiméteres, 230 elemből készített körsablonokból állt össze. A LEGO kígyó egy hosszabb szakasza narancssárga-fehérben pompázott, utalva ezzel a Nickelodeon színvilágára, minden megépített 50 méteres szakaszt pedig a gyerekcsatornán futó produkciók sztárjait ábrázoló kreatívok jelöltek. Így többek között a Tini nindzsa teknőcök, a Hunter street: Kölykök póráz nélkül, a Thunderman család, a SpongyaBob Kockanadrág, A mancs őrjárat, valamint a Veszélyes Henry népszerű főhősei "várták" a résztvevőket.

A Millenárisra kilátogatók a csatorna kultikus arcai, SpongyaBob és Dóra, a felfedező életnagyságú másaival is találkozhatnak, illetve számos meglepetés várt rájuk. A LEGO-s programok és aktivitások mellett egy szuper Nickelodeon-játszóház számos remek aktivitással, illetve egy menő ugrálóvárral csábított június 2-án és 3-án a szabadba az ifjú rajongókat.

A LEGO Store Budapest és a Nickelodeon hétvégi rendezvényét óriási érdeklődés övezte. A világrekord-kísérlet már pénteken elkezdődött, hiszen előre regisztrált iskolás osztályok és ovis csoportok érkeztek a Millenárisra, hogy közös erővel nekilássanak a gigantikus építmény megvalósításának. Itt találkoztunk egy ismerős arccal, Kiss Gergely olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázóval.

"Két gyermekkori szerelmem van, a Ford Mustang, illetve a LEGO-zás, és mindkettőnek a mai napig hódolok - igaz, utóbbinak csak a lányaim társaságában. Az előbbi az indiánmániámból ered, mert kedvenc hőseim jártak mustangokkal, illetve az amerikai filmekben látott gyönyörű autók miatt, az utóbbi pedig részben a szüleimnek köszönhető, hiszen tőlük kaptam az első LEGO-imat. Egyik nagy kedvencem egy formatervezettnek alig nevezhető, külsőre kicsit egy holdjáróra hajazó elemes autó volt a 70-es évek végéről, amit emlékeim szerint a dollárboltban, egy kis összekuporgatott valuta ellenében vettek meg az ősök" - árulta el gyermeki mosollyal arcán a Ford nagyköveteként a legújabb Mustang modellt bemutató ex-sportoló, aki SpongyaBob Kockanadrággal is összepacsizott.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Utazás a járókával - tippek kisgyerekkel utazóknak (x)
  Több tonna hamis Legót foglaltak le
  A játék boldoggá tesz
  Az első életnagyságú és vezethető LEGO Technic Bugatti Chiron
  A LEGO közösségi hálózatot indít 13 éves kor alatti gyerekek számára
  Új LEGO buszok Szabolcs megye útjain
  LEGO Education Innovációs Stúdió létrehozása
  LEGO® elemek a fenntartható forrású anyagból
  Különleges mozdony LEGO-ból
  Ajándék utazás a Gyermekvasúton
  Fotósorozat a LEGO® Star Wars Microfighter szettekről
  LEGO innovációk a BMW Motorrad közreműködésével
  Lego közösségi ter
  Outdoor kampány a LEGO-tól
  Odavannak a Lego-ért a vaterázók

További hírek ebben a kategóriában

A MÁV bringás reggeli
Igazi \'zöld\' kemping a Szigete...
#loveislove - a Coca-Cola a Szig...
Drónszabályozó technológia a Vod...