Hírek
21511 hír az adatbázisban
Megbízható Munkaadó díjat kapott a K&H
Marketinginfo.hu - 2018-06-15 12:52
CSR

A K&H széleskörű, a dolgozók egyéni elvárásait is szem előtt tartó munkáltatói tevékenységével kiérdemelte a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Megbízható Munkaadó díját.

A dolgozók munkakörülményeit döntően meghatározó hét szempont - a javadalmazás, a szociális-jóléti juttatások, az egészséges munkakörülmények, a képzés, a fejlődési lehetőségek, a tájékoztatási politika, valamint az új kollégák beillesztése - alapján értékelte a vállalatok munkáltatói tevékenységét a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. A K&H a dolgozók egyéni élethelyzetét is figyelembe vevő munkáltatói tevékenységéért Megbízható Munkaadó díjat vehetett át a Kamarától.

"Felelős vállalatként a pénzügyi fenntarthatóság mellett arra is törekszünk, hogy válaszokat adjunk a társadalmi igényekre, és hozzájáruljunk ahhoz, hogy minden tagja teljes életet élhessen. Több mint 4000 munkatársunk nap mint nap ügyfeleink kiszolgálásán és elégedettségéért dolgozik, ezért alapvető feladatunknak tekintjük, hogy ehhez támogató munkahelyet biztosítsunk számukra. 2017-ben 350 különböző képzéssel járultunk hozzá kollégáink szakmai fejlődéséhez, 45 millió forintot fordítottunk szociális juttatásokra. Mivel jelenleg már a Z generáció tagjai is megjelentek a munkaerőpiacon, ezért munkaadói gondoskodásunkat négy generáció értékrendjéhez, elvárásaihoz igazodóan kell megvalósítanunk. Az eltérő korosztályú munkavállalók elvárásai ugyanis különbözőek, hiszen más lehetőségek és juttatási csomagok motiválnak egy X vagy egy Z generációs munkatársat. A K&H-nál mindig van lehetőség a fejlődésre, munkavállalóink több szakterületen is kipróbálhatják magukat, és fejleszthetik képességeiket. Odafigyelünk arra, hogy fejlesszük a dolgozók szaktudását, képzésekkel, tanfolyamokkal adjunk lehetőséget kiteljesedésükre, hogy azt csinálják, ami tényleg érdekli őket, és amiben igazán jók. Hisz így van lehetőségük előrelépésre, és lehetnek munkavállalóink sikeresek és elégedettek az életben" - mondta el Végh József, a K&H HR igazgatója.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A K&H új reklám spotja
  Elismertek a K&H-t
  Nem jeleskednek a munkaadók a jövőre való felkészülésben
  Megbízható munkaadó díjat nyert a dm
  Megbízható munkaadó lett a Hauni
  Startupokat toboroz a K&H
  Félmillió forint a K&H-tól
  A K&H gyógyvarázs területi szavazása
  23 nyertes intézmény a K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázatán
  Bárki lehet a K&H gyógyvarázs mesedoktor
  Mozgóbankkal újít a K&H
  Kulturális pályázatot hirdet a K&H
  Fiatal agrárszakembereket díjazott a K&H

További hírek ebben a kategóriában

Az ALDI a munka és a család egye...
A Visa a világon elsőként szponz...
Önkéntesek jelentkezése a Balato...
Tavaszi sminkeléssel köszönti a ...