Hírek
22365 hír az adatbázisban
A Waberer's igazgatóságának elnöke és annak helyettese is lemondott
MTI + Marketinginfo.hu - 2018-06-12 14:25
Karrier

Elnöki pozíciójáról lemondott, ugyanakkor az igazgatóság tagja marad Robert Knorr, a Waberer's igazgatóságának elnöke, a jelenlegi többségi tulajdonos képviselője.

Bejelentette távozását Stefan Delacher is, az igazgatóság elnökhelyettese is - közölte a Waberer's International Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A közleményben kiemelték: az igazgatóság Gerard van Kesteren elnökké történő kinevezését javasolja, aki 2016 óta a testület független tagja.

Van Kesteren elmondta, megtiszteltetés elvállalni számára a társaság összes részvényesének képviseletét. Úgy fogalmazott, hogy megtesz minden tőle telhetőt a jelenlegi részvényárfolyam és a Waberer's általuk gondolt fair értéke közötti "különbség kezelése" érdekében.

Az elnökhelyettes pozíciójára Dániel Csanádot javasolja az igazgatóság.

Dániel Csanád korábban már részt vett a Waberer's igazgatóságában, mint a jelenlegi többségi tulajdonos, a CEE Transport Holdco S.a r.l. (a Mid Europa Partners altal kezelt alap holding cége) képviselője.

A javaslatokról törtenő szavazáshoz a Waberer's rendkívüli közgyűlés összehívását tervezi augusztus végi időpontra.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Veszteséggel zárta a 2019-es évet a Waberer\'s
  Két új taggal bővül a Waberer’s igazgatósága

További hírek ebben a kategóriában

Új elnököt választott az Innovat...
Új vezetői csapat a Skanska élén
Változások a BDO Magyarország ve...
Lee Sang Hoon a Hankook Tire Eur...