Hírek
21511 hír az adatbázisban
Az Apollo Tyres beszáll a magyar futballba
Marketinginfo.hu - 2018-06-08 13:59
CSR

Hároméves együttműködést írt alá a nemzetközi abroncsgyártó és a DVTK.

A Magyar első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszó DVTK az északkelet-magyarországi régió legnagyobb sportklubja, a mostani együttműködés a férfi csapatokon kívül a női és az ifjúsági regionális futballcsapatokat is érinti.

Az Apollo Tyres, az amúgy világhírű cég a DVTK szenvedélyes és kiterjedt rajongói bázisán keresztül szeretné hazai ismertségét növelni és a helyi közösségek támogatását folytatni.

"Az Apollo Tyres hisz a helyi közösségekkel és a kiemelkedő regionális szervezetekkel kiépített kapcsolatokban. Szeretnénk, ha ez a támogatás is segítene abban, hogy a sportolók sikeresebbek és népszerűbbek lehessenek, és ezáltal öregbíthessék a környék jó hírét. Ez az együttműködés az első lépés afelé, hogy az Apollo Tyres családjának tagjai között üdvözölhessük a DVTK-t is. Szlogenjük, az "Egy klub - egy szív - egy lélek egybevág a mi gondolkodásunkkal"- mondta Tarnai Tamás, az Apollo Tyres emberi erőforrás és társasági támogatás igazgatója.

"Klubunk kiemelkedő sikerként értékeli, hogy az Apollo Tyres marketing-kommunikációs partnerének a DVTK-t választotta. Tudjuk, a DVTK mára több egy városi sportegyesületnél. Három megyében, kilenc sportágban, közel kétezer felnőtt és utánpótláskorú fiatal versenyez kötelékünkben. Regionális sportpolitikánk kiemelkedő eredményeként könyveljük el, hogy a Heves megyei gyártóbázisú világcég támogatását sikerült elnyernünk" - tette hozzá Sántha Gergely, a DVTK ügyvezetője.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Manchester United a gumiabroncson
  Többféle ügyet támogat az Apollo Tyres
  Man Utd partner lett az Apollo
  Festéssel segítettek az Apollo önkéntesek
  Rangos CSR díjat kapott az Apollo Tyres

További hírek ebben a kategóriában

Az ALDI a munka és a család egye...
A Visa a világon elsőként szponz...
Önkéntesek jelentkezése a Balato...
Tavaszi sminkeléssel köszönti a ...