Hírek
21941 hír az adatbázisban
Megalakult az MPRSZ Digitális Tagozata
Marketinginfo.hu - 2018-06-06 10:07
Digitális

A globális digitális átalakulás az élet minden területén felborította a megszokott sémákat.

A big data, a mesterséges intelligencia széleskörű alkalmazása, a kiterjesztett valóság, a chatbotok használata újradefiniálta a magánszféra fogalmát, a digitális platformokon kialakított, személyre szabott kommunikációs "valóságbuborékok" pedig minden eddiginél jobban befolyásolják a világról alkotott képünket. Az elmúlt években világossá vált, hogy a Public Relations szakma kulcsszerepet játszik a digitális platformok által kialakuló új világkép formálásában, módszerei, szakmai kompetenciái mind közéleti, mind politikai értelemben meghatározóvá váltak.

Az MPRSZ Digitális Tagozata a public relations szemléletrendszere, etikai normái mentén teremt szakmai platformot, ahol a terület trendjeit, gyakorlatait, szabályozási kérdéseit vitathatják meg a tagozat munkájához csatlakozó szakemberek.

"A tagozat széles körű együttműködést kíván kialakítani a digitalizáció elterjesztésében érdekelt, valamint a digitális platformokat üzleti, kommunikációs vagy edukációs céllal felhasználó szervezetekkel egyaránt. Az elfogadott munkaprogramunk alapján az első évben különösen nagy figyelmet fordítunk többek között a digitális kommunikációs platformok etikus használatának elősegítésére, valamint a biztonságos használat edukációjára diákok és pedagógusok számára egyaránt. Foglalkozunk a programmatic és natív megoldások és a PR viszonyával, a storytelling trendjeivel is. Bízunk abban, hogy a társszakmákkal számos szakmai együttműködés, képzés területén is új fejezetet nyithatunk" - mondta el Siska Mátyás, a Digitális Tagozat elnöke.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új elnök az MPRSZ Kríziskommunikációs tagozat élén
  Megalakult a MPRSZ Public Affairs tagozata
  Új örökös taggal bővült a Magyar PR Szövetség
  Újabb nemzetközi szervezethez csatlakozott az MPRSZ
  Magyarország Krízisterképe a MPRSZ-tól
  Együttműködik a GVH és az MPRSz
  Nemzetközi elismerés az MPRSZ nagykövetének
  A Magyar PR Szövetség belépett az ICCO-ba
  Brit elismerés az MPRSZ nagykövetnek
  Átfogó szakmai felmérést készít az MPRSZ

További hírek ebben a kategóriában

Virtuális kölyökkutya segít a gy...
Nemzetközi digitális szervezethe...
Hazai vállalkozók legjobb online...
Kulisszatitkok az animációs vide...