Hírek
21634 hír az adatbázisban
MEDIAPOST APPY Award díjat nyert egy epam által fejlesztett applikáció
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-06-04 12:30
Mobilmarketing

Győzelmet aratott a 2018-as MediaPost Appy díjátadó Utazás és Turizmus kategóriájában a Hotels.com.

A több mint 70 millió letöltés és 4.5+ csillagos értékelés is önmagáért beszél, most azonban a felhasználók mellett a legkiválóbb és legkreatívabb alkalmazásokat díjazó MediaPost is elismerte a Hotels.com mobilalkalmazás fejlesztőinek munkáját.

Az app sokrétű szűrőrendszerrel és geolokációs eszközökkel segít a felhasználóknak a lehető leggyorsabban megtalálni a tökéletes szálláshelyet. Továbbá olyan hasznos foglalás utáni szolgáltatásokat is kínál, mint például az innovatív mobil-kulcs technológiára épülő, kulcsnélküli beléptetés, amivel megspórolható a várakozási idő a hotelek recepcióján.

A forgalmunk akár 55 százaléka érkezik jelenleg mobilkészülékről, így kiemelt fontosságú, hogy egy rendkívül felhasználóbarát alkalmazás fejlesztésébe fektessünk" - mondta Daniel Craig, a Hotels.com mobil részlegének alelnöke. Hozzátette: "Mindig keressük a határokat és a folyamatos innováció lehetőségét, így a MediaPost Appy díja óriási elismerés számunkra és technológiai partnerünk, az EPAM számára is. Természetesen folytatjuk az együttműködést, és hamarosan további újítások várhatók ezen a területen".

"Hatalmas megtiszteltetés, hogy partnerünkkel, a Hotels.com-mal közösen ekkora elismerésben részesültünk. Ez is demonstrálja szakértelmünket a szoftverfejlesztésen kívül a dizájn vagyis a felhasználói élmény területén és a mobilfejlesztésben, valamint a 'big data' és DevOps/TechOps képességeinket, amivel megvalósítjuk ügyfeleink digitális stratégiáját" -mondta Fejes Balázs (FB1), az EPAM Global Business társelnöke. "Külön büszkék vagyunk arra, hogy a programozási felület (API) egy részét, valamint a ráépülő alkalmazás Android verzióját Budapesten fejlesztettük. Nagyra értékeljük az immár több, mint 10 éves együttműködésünket a Hotels.com-mal és alig várjuk a további közös munkát."- tette hozzá Fejes Balázs.

A Hotels.com a 2018-as Appy Utazás és Turizmus kategóriadíját a május 15-i ünnepségen vette át New York-ban.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Gyermektábort szervez a Balatonon a Minecraft és az EPAM
  Az EPAM nyári tábort szervez
  Jótékonysági maratonfutást szervez az EPAM
  Díjazták a kültéri reklámokat
  Plakátötleteket is díjaznak az Arany Pengén

További hírek ebben a kategóriában

Mozgalmat indított a Bónusz Brig...
Az éttermek üresjáratait tölti f...
Magyar Instagram fiókon tesztelt...
Újabb mobilapplikációt mutatott ...