Hírek
22661 hír az adatbázisban
Kutyabarát munkahellyé vált a Telenor
Marketinginfo.hu - 2018-06-04 10:47
CSR

Egy kísérleti kutyanapot követően minden péntek állatbarát nappá vált a Telenornál.

2017 nyarán egy kísérleti munkanapot szervezett a Telenor, aminek keretében egy napot a gazdáikkal együtt a kutyák is az irodában és az épületet körülvevő kertben tölthettek. Jelenlétük nem csak gazdáik, hanem az állatbarát munkatársak körében is nagy sikert aratott. A próbanap sikere után szeptembertől minden péntek kutyanap a törökbálinti székházban, a Telenor pedig most összegyűjtve a tapasztalatokat más cégeket és nagyvállalatokat is a kutyabarát munkanapokra buzdít.

"A Telenor házban a modern munkakörülmények mellett számos kényelmi funkció is a rendelkezésünkre áll, így a napi munka mellett feltöltődésre is van lehetőség. Mégis nagyon sokat ad a mindennapokhoz, hogy a hét egy napján a kutyatulajdonosok kedvenceikkel együtt jöhetnek dolgozni: az állatok jelenléte erősíti a pozitív hangulatot és az egymással lazábban együtt dolgozó kollégákat is képes közelebb hozni egymáshoz. Ez javítja a cégen belüli közös munkát, a hatékonyságot, az eredményeket pedig ügyfeleink a szolgáltatásaink jobb minőségén keresztül érezhetik. A kezdeményezés bevezetéséhez a kutyások, a kutyákkal óvatosabb viszonyt ápoló kollégák és az épületüzemeltetési csapat által közösen kidolgozott kutyanap-etikett fontos lépés volt, és a program pozitív hatásainak láttán most ezt a tudást szeretnénk közkinccsé tenni más cégek, vállalatok számára is." - mondta el Kiss Judit, a Telenor HR igazgatója.

A Telenor életében a kutyák már többször is szerephez jutottak: a reklámfilmekben rendszeresen felbukkanó négylábúak mellett a mobiltársaság már 2014-ben támogatta a Vigyél Haza Alapítványt a kutyatartóknak és kutyabarátoknak egyaránt hasznos "Vigyél Haza" okostelefonos alkalmazás kifejlesztésében. Az app a gazdiknak segít vigyázni saját kedvencünkre, eltűnése esetén meggyorsíthatja a keresést, valamint örökbefogadásra váró kutyák kereshetők benne az ország minden pontján, illetve a kutyabarát éttermek, szállások és kutyajátszóterek listája is elérhető. Ezen felül a kóbor állatok hazajutását segíti a "kóbor kutyát láttam" bejelentő menüpont, és egy igen fontos funkció, a kutyaelsősegély kisokos is helyet kapott a Vigyél Haza alkalmazásban.

"Nagy öröm számunkra - és természetesen a kutyabarátok számára is -, hogy a Telenor komoly lépéseket tett a hazai kutyabarátság népszerűsítése érdekében. A vállalat vezetése felismerte, hogy egy kis rugalmassággal kutyabarát munkahellyé válhat, még ha egyelőre csak heti egy napon is, de ezzel már több munkavállalójának és kutya-családtagjainak szerzett örömet. Követendő példának tartjuk a Telenor lépését." - fogalmazott Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu projektvezetője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A kutyaférgesség természetes módon is gyógyítható (x)
  Kényeztesd kedvenced egészséges kutyakeksszel! (x)
  Kutyaeledel-kisokos kezdő gazdik számára (x)
  Ezeket az állatbarát szállásokat szerettük legjobban
  Hogyan fürdessük meg kutyusunkat? (x)
  Hétmillió forint a Kutyaszemmel program keretében
  Digitális oktatási képzést nyújt pedagógusoknak a HiperSuli
  Kutyaellenes kampány Iránban
  Állatbarát Plakátpályázat 2018
  Menhelyi kutyáknak segít állást találni a Telenor
  Elindult a Telenor vállalkozóknak szóló kampánya
  Az Insomnia lett az Év Kutyabarát Munkahelye

További hírek ebben a kategóriában

Különleges, fenntartható működés...
Fenntartható lean szemléletmód
A BorsodChem elnyerte az EcoVadi...
Játékok és 1,2 tonna tartós élel...