Hírek
21511 hír az adatbázisban
Népszerűek a Vöröskereszt sajátmárkás termékei
Marketinginfo.hu - 2018-05-28 09:16
Márkák

A vásárlók szívesen választják a Magyar Vöröskereszt sajátmárkás termékeit. Az elmúlt két évben 3,5 millió forint bevétel származott a szervezet kereskedelmi tevékenységéből.

Két éve már, hogy első sajátmárkás termékeit piacra dobta hazánk legnagyobb humanitárius szervezete azért, hogy szabad felhasználású forrásokhoz jusson, amelyeket működésre, illetve azokra a tevékenységi területeire fordíthat, amelyekre kevesebb adomány érkezik. A beérkező adományokkal ugyanis nem gazdálkodhatnak szabadon, azokat csakis arra fordíthatják, amire azokat az adományozók szánták. A sajátmárkás termékek árusításával a Magyar Vöröskereszt a támogatásnak azt az új formáját is igyekszik népszerűsíteni, amikor a vásárlók egyszerűen a fogyasztói döntésükkel segíthetnek.

"Az eddig befolyt 3,5 millió forintot elsősorban szállítási költségekre fordítottuk, hogy a rászorulókhoz minél előbb eljussanak az adományok. Ez többezer nélkülöző családot jelent, akiknek a helyzetén gyorsan tudott segíteni a Magyar Vöröskereszt. A kereskedelmi tevékenységünk eredménye azt mutatja, hogy az emberek jó szívvel vásárolják sajátmárkás termékeinket, ezt egyébként már az ország 134 pontján megtehetik" - mondta el Sajgó Beáta, a Magyar Vöröskereszt marketingvezetője.

A hazai Vöröskereszt kereskedelmi tevékenysége a fej- és elemlámpa értékesítésével kezdődött el, ezt a karácsonyi időszakban a szaloncukor követte, tavaly ősszel pedig megjelentek a világító kulcstartók és csíptetős olvasó lámpák is.
A tervek szerint, az év második felében egy különleges kávédesszerttel is találkozhatunk a legnagyobb kiskereskedelmi üzletláncok boltjaiban. A csomagoláson megjelenő logón kívül a "Finom támogatás" szlogen jelzi a Magyar Vöröskereszt sajátmárkás édességeit.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Rendszeresen költünk feleslegesen
  Magyar Vöröskereszt önkéntesei a balatoni strandolókon
  Kávézót nyitott a Magyar Vöröskereszt
  Életmentő kampány a véradásért
  Bővül a Magyar Vöröskereszt sajátmárkás kínálata
  Elemlámpa az adományozás új formája
  Új szereplő a szaloncukor piacon
  Kereskedni kezd a Vöröskereszt

További hírek ebben a kategóriában

Megújul és prémium kategóriába l...
Elektromos autók a 89. Genfi Aut...
Bosch 2018-ban ismét rekord árbe...
Az Opelnek köszönhetően növelte ...