Hírek
21991 hír az adatbázisban
Egy eredeti Harley-Davidson az Open Road Festen
Marketinginfo.hu - 2018-05-23 13:42
Outdoor/indoor

Az Open Road Fest nyereményjátékában egy vadonatúj Harley-Davidson Street Rod kerül kisorsolásra június 6. és 10. között, Alsóörsön.

"A játékszabályokat kicsit megcsavartuk, így most pár egyszerű lépést követve, mindössze egy fotóval bárki esélyt szerezhet arra, hogy megnyerje a Harley-Davidson aszfaltszaggató sportos fenevadát. A játék elstartolt, a játékszabályokat a nyerj.openroadfest.hu-n mindenki megtalálja, a fesztiválon további játékokkal várjuk a fesztiválozókat, amelyekkel tovább tudják növelni nyerési esélyeiket." - avatott be a részletekbe Dobai Attila, a fesztivál igazgatója.

A nyereményjátékba a Tankcsapda is beszállt, a sajtóeseményen örömmel jelentette be Fejes Tomi és Sidi, hogy a játékot megfejelik, egy különleges ajánlattal rukkoltak elő rajongóiknak. "A civil életben is motorosok vagyunk, motorozunk, így arra gondoltunk, hogy nekiindulunk az ország egyik-másik végébe és egy-egy utast leviszünk magunkkal kétkeréken Alsóörsre, a fesztiválra, a Tankcsapda koncertre." - nyilatkozta Fejes Tomi.

"Mit nem adtam volna érte, ha gyerekként Kalapács Józsi mögé fölülhettem volna és elvitt volna egy Pokolgép koncertre." - tette hozzá Sidlovics Gábor, Sidi.

"Ez lesz a főpróba a jövő évi jubileumi fesztiválunkra, így mindent megteszünk, hogy minden eddiginél nagyobbat robbanjon" - tette hozzá Dobai Attila a Harley-Davidson Open Road Fest igazgatója. "Természetesen a területen megrendezett programok mellett ezúttal is megtartjuk a hagyományos motoros felvonulásunkat szombaton délben, amelyen szerencsére minden alkalommal egyre többen vagyunk, a világ minden részéről. És persze idén is kedvezünk valamelyik fesztiválozónknak, hiszen utolsó nap kisorsoljuk a Harley-Davidson Street Rod motort."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai
  Társul a Harley-Davidson és az Envision Virgin Racing
  Motoros show a jubileumi Harley-Davidson Open Road Festen
  100 év az Open Road Fest színpadán
  Világsztárokkal jubilál az Open Road Fest
  Fából készült Fat Boy rider
  Sörcímkén jelent meg az új PASO-dal
  Divatruházat Harley-Davidson módra
  Csökkent a Harley-Davidson nyeresége
  Sidi a Harley-Davidson nagykövete
  Hazai tisztelgés a Harley-Davidsonnak
  Két korcsoportra fókuszál a Harley-Davidson
  Négy évig dolgozott új motorjain a Harley-Davidson
  A Vatikánban kampányolt a Harley-Davidson

További hírek ebben a kategóriában

Munkaerő-toborzó Volánbusz az EF...
A Red Bull Air Race Zamárdiban
A Coca-Cola karácsonyi karavánja...
Zöld oázis a Balaton Sound-on
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...