Hírek
22003 hír az adatbázisban
Grayling végzi a Dreher új márkájának kommunikációját
Marketinginfo.hu - 2018-05-22 13:12
PR

A Dreher Sörgyárak a Graylinget választotta kommunikációs partneréül japán első számú söre, az Asahi Super Dry magyarországi kommunikációjához.

A Dreher Sörgyárak legújabb, szuperprémium márkájának bevezető és egész éves kommunikációjának kidolgozását és kivitelezését a Grayling többfordulós, zártkörű meghívásos tenderen nyerte el 2018 elején.

A japán sörök zászlóshajójának számító Asahi Super Dry nem volt teljesen ismeretlen a magyar piacon, azonban széles körben csak idén márciustól vált elérhetővé a hazai sörfogyasztók nagy örömére. "A tender során kiemelt szempont volt, hogy olyan partnerrel dolgozzunk együtt, akinek kellő tapasztalata van a prémium márkakommunikáció terén, ugyanakkor friss szemlélettel és ötletekkel képes folyamatosan fenntartani a márka iránti érdeklődést a célcsoportok körében. A Graylingben találtuk meg ezt a partnert, és az Asahi Super Dry sikeres márciusi bevezetése után bízunk benne, hogy a továbbiakban is hasonlóan eredményesen tudunk együttműködni az év során" - mondta el Szederkényi Zita, a Dreher Sörgyárak vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.

Az együttműködés keretében, a bevezetést követően a klasszikus sajtómunka, a stratégiai tanácsadás, a trade aktivitások és a rendezvények kommunikációs támogatása lesznek a jelentősebb ügynökségi feladatok.

"Nagyon izgalmas a magyar sörpiac: jó látni például, hogy a hagyományos termékek mellett, egyre többen nyitottak a hazai és más nemzetek sörkülönlegességei iránt. Ezért is örülök, hogy egy ilyen környezetben vezethetjük be először régióinkban a japánok kedvenc sörét"- tette hozzá Peter Fecko, a Grayling Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős vezetője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új pr-ügynökségekkel erősít a Dreher
  Szabó Ibolya a Dreher Sörgyárak Zrt. új vállalati kapcsolatok vezetője
  A Dorsum a Graylinget választotta kommunikációs partneréül
  Dreher Minőségi Csapolt Sör Program
  Megérkezett a Dreher különlegessége
  Japán első számú söre Magyarországon
  DreherTalks sörtúra
  Az új Mozaik Komlós fejlesztés a Drehertől
  Sziget sörrel debütál a Dreher
  Lezárult a Dreher sörmárka felvásárlása
  Pasztőrözetlen sörrel debütál az Arany Ászok

További hírek ebben a kategóriában

Miért érdemes a PGM Expert Könyv...
Ismerkedjünk meg a cabernet fran...
Lánybúcsú, ahogy az a nagykönyvb...
A pénzügyi likviditás fogalma, i...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...