Hírek
21232 hír az adatbázisban
Negyedmillió darab hálózatról tölthető gépkocsi a BMW-től
Marketinginfo.hu - 2018-05-22 11:12
Kereskedelem

A BMW Group már több mint negyedmillió darab hálózatról tölthető gépkocsit adott el.

A Münchenben székelő vállalatcsoport közel nyolcszázezer darab új autót értékesített az idei esztendő első négy hónapjában, amelyhez a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt gépkocsikat övező rendkívüli ügyfél-érdeklődés is jelentős mértékben hozzájárult.

Miután idén január és március között fennállása eddigi legsikeresebb első negyedéves értékesítési eredményét produkálta, a BMW Group globális eladási mutatói áprilisban még tovább emelkedtek. 2018 negyedik hónapjában a vállalatcsoport világszerte összesen 194 889 darab vadonatúj BMW, MINI és Rolls-Royce modellt adott el, amely 1,2 százalékkal múlja felül az előző áprilisi teljesítményt. A január és április közötti időszakban a bajor prémiumgyártó globális szinten 799 520 darab gépkocsit értékesített, amely 2,5 százalékkal több, mint az előző esztendő hasonló időszakában regisztrált érték.

Az áprilisban tapasztalt értékesítési növekedéshez a BMW Group hálózatról tölthető modellpalettájának rendkívül sikeres tagjai is hozzájárultak, új mérföldkövet állítva a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt modellek történetében. "Nagy örömmel jelentjük be, hogy immáron több mint negyedmillió darab hálózatról tölthető gépkocsink fut a világ útjain" - mondta Pieter Nota, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja. "Idén áprilisban világszerte 52,0 százalékkal nőtt a BMW i divízió gépkocsijai, a BMW iPerformance modellek és a hálózatról tölthető MINI iránti ügyfél-kereslet, a negyedik hónapban értékesített 9 831 darab hálózatról tölthető modellel pedig a BMW Group átlépte az eddig összesen eladott több mint 250 ezres darabszámot. Kiváló úton haladunk idénre kitűzött azon célunk felé, hogy csak ebben az évben több mint 140 ezer darab tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt modellt adjunk át ügyfeleinknek" - tette hozzá.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A BMW Group, a Northvolt és a Umicore összefog
  Nőttek a BMW Group eladásai
  Beruház a BMW
  Nőttek a BMW Group eladásai
  A BMW visszahív több mint 200 ezer autót Európában
  Töretlen a BMW Group globális értékesítési lendülete
  Dr. Schiffer Miklós márkanagykövet BMW 6-os Gran Turismo-t vezet
  A BMW Group tovább erősíti kínai jelenlétét
  Osvárt Andrea, a BMW Magyarország márkanagykövete
  A BMW idén már több mint egymillió autót adott el
  A BMW Group legeredményesebb első negyedévét zárta
  Testreszabott egyedi autókat kínál a BMW
  A BMW Group története legjobb februárját zárta
  A BMW Group újabb értékesítési rekorddal indította az újévet
  Új értékesítési rekord a BMW-nél
  Három hónapja piacvezető az új BMW 5-ös limuzin
  Elektromos járműtöltő-hálózat épül
  Stratégiai átszervezéssel erősíti értékesítési régióit a BMW

További hírek ebben a kategóriában

Európai terjeszkedésre készül az...
1200 milliárdot költöttek a magy...
A tavalyinál erősebb decemberi f...
Januártól nő a kezdőfizetés az A...