Hírek
23437 hír az adatbázisban
Különleges MINI egy különleges alkalomra
Marketinginfo.hu - 2018-05-17 11:30
Outdoor/indoor

A brit prémiumgyártó egy kerekeken guruló ajándékkal készül az év esküvőjére: Harry herceg és Meghan Markle menyegzőjét egy kívül-belül egyedi élményautó köszönti.

A brit prémiummárka a háromajtós MINI egyszeri, hamisítatlanul egyedi különkiadásával emlékezik meg Harry herceg és Meghan Markle esedékes esküvőjéről, az exkluzív négykerekű ráadásul az ifjú pár által választott alapítvány működését is támogatja: a május 19-re kitűzött menyegző után az egyetlen példányban elkészített MINI-különlegességet egy nyilvános aukción árverezik el, a bevételt pedig teljes egészében a HIV-fertőzött gyermekeket támogató CHIVA alapítványnak (Children's HIV Association) utalják át.

"Ikonikus, lassan hat évtizednyi sikertörténetre visszatekintő brit márkaként külön büszkeséggel tölt el minket, hogy egy ilyen exkluzív ajándékkal emlékezhetünk meg a közelgő hercegi esküvőről. A különleges alkalomra a MINI formatervezői egy különleges autót alkottak: a tetőre rajzolt komplex minta egyediségét háromdimenziós nyomtatással készített utastéri- és karosszéria-kiegészítők fokozzák, miközben az összetéveszthetetlen MINI-egyéniségről speciális hímzésminták is gondoskodnak" - mondta Oliver Heilmer, a MINI vezető formatervezője.

Színtiszta elegancia hamisítatlan stílusjegyekkel

A különleges modellnek Crystal White karosszéria-fényezést választottak a készítők, amelyet a jellegzetes megjelenés érdekében ezüstösen csillogó kék csíkok egészítenek ki, a karosszérián körbefutó fekete sáv pedig kéken ragyogó matt ezüst árnyalatot visel. A MINI által fémjelzett stílusjegyek, így a hűtőrács hatszögletű kerete, az első-hátsó fényszórók karimája és az ajtónyitó kilincsek is kékesfekete lakkal bevont krómozást kaptak, amelyek a modern frissesség benyomását keltik. Az összetéveszthetetlen egyediségről a brit zászló motívumait idéző hátsó lámpatestek és a sötétkék matt metálra fényezett könnyűfém keréktárcsák gondoskodnak.

Kézzel rajzolt tetőminta és háromdimenziós nyomtatás

Az ünnepélyes négykerekű karosszériájának leglátványosabb eleme minden kétséget kizáróan a tető, amelynek fényezéséhez számtalan árnyalatot használtak fel a készítők. A rendkívül komplex mintát aprólékosan, mindvégig kézzel, több rétegben vitték fel az elemre, amely Nagy-Britannia zászlajának és az Egyesült Államok nemzeti lobogójának összeolvadásával Harry herceg és Meghan Markle egybekelését szimbolizálja. Az első kerékjárati ívek fölé tervezett oldalsó irányjelző-paneleket háromdimenziós nyomtatással hozták létre, benne az M és a H monogrammal, egy szívmotívummal és két gyűrű jelképével. Az egyedi MINI az ajtók kinyitásakor exkluzív, "Just Married" ("Friss házasok") feliratot vetít ki a földre.

A brit prémiumgyártó a MINI Yours Customised termékpaletta égisze alatt idén januártól minden ügyfelének felkínálja a lehetőséget arra, hogy saját maga által megtervezett, egyedi stílusú, személyre szabott dizájnelemekkel varázsolja minden korábbinál exkluzívabbá négykerekű kedvencét. A portfólióban háromdimenziós nyomtatással elkészíthető dizájnelemek sorakoznak, az oldalsó irányjelző-panelektől kezdve, a jobb első ülés előtti műszerfal-betéten és a világító küszöbtoldatokon át, egészen a LED-technológiás alsó kivetítőkig.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan lesz tökéletes az esküvői dekoráció? (x)
  Pár jó tanács az esküvőd előtt, amit érdemes megfogadnod! (x)
  A jegygyűrű titkai (x)
  Stresszmentes vállalati rendezvényszervezés professzionális szinten
  Mik a legromantikusabb esküvői helyszínek az országban? (x)
  MINI szalon a pécsi Schneider Autóházban
  Dizájnvázlatok a MINI első elektromos meghajtású modelljéről
  A MINI termékpaletta elnyerte az Innovációs Fődíját
  A nagy sikerű Gere Jazz Fesztivált idén is a MINI támogatta
  MINI-kkel indulnak országjárásra a Vállalható Vállalkozások
  A MINI útnak indítja a bizalmi autómegosztás alapötletét
  A MINI LIVING installáció-sorozat
  Elektromos meghajtású MINI modellek Kínában
  Scania miniatűrök
  Új gyerekbarát szállodát nyitott a Danubius
  A BMW Group kezében összpontosul a DriveNow
  MINI a 2018-as Dakar Rali-n
  A MINI és a The Woolmark a tehetséggondozásért
  Jönnek a névre szóló MINI modellek

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej