Hírek
20233 hír az adatbázisban
Új vezető az Accenture magyar és szlovák irodáinak élén
Marketinginfo.hu - 2018-05-11 11:51
Karrier

Az Accenture május 1-től Tomas Voleket nevezte ki a szlovák és a magyar irodák ügyvezető igazgatójának.

Kinezvezése után Tomas Volek (49) regionálisan tovább vezeti majd az 1 500 főt foglalkoztató Accenture Advanced Technology Centereket Szlovákiában, Magyarországon és Romániában, amelyek világszerte technológiai szolgáltatásokat és digitális képességeket biztosítanak ügyfeleik számára.

A szakember 1995-ben csatlakozott az Accenture csapatához, előtte SAP szakértőként dolgozott és vett részt több nagy rendszerintegrációs projektben Kelet- és Nyugat-Európában, Oroszországban, Törökországban és Indiában. 2003-ban irányításával megalakult a pozsonyi Delivery Center for Technology központ, amelynek vezetését 2012-ben vette át.

"Tomas Volek szaktudása, tapasztalata és támogató hozzáállása alapján megfelelő vezetője lesz a szlovák és a magyar irodáinknak" - mondta Roberto Libonati, az Accenture regionális vezetője. "A közép-európai üzleti tevékenységek során szerzett széleskörű tapasztalata révén rendkívüli sikereket ért el az ügyfelekkel való együttműködésben és a régióban zajló folyamataink bővítésében, amelyek eredményeit a szlovák és a magyar iroda élén is jól kamatoztathatja majd."

"Ugyanakkor szeretnénk köszönetet mondani Peter Skodnynak a vezetői munkájáért, és a több mint 26 éves elkötelezettségéért az Accenture felé."

Tomas Volek a Hull Egyetemen szerzett mesterfokozatot elektronikából, a prágai műszaki egyetemen pedig mérnöki diplomát.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új ügyvezető igazgató az Accenture Magyarország élén

További hírek ebben a kategóriában

Új COO a Getronics-nál
Új vezető a Szilády Nyomda Kft. ...
Lemondott az Air France vezetője
Új marketing- és operatív igazga...