Hírek
20370 hír az adatbázisban
Új vezető a Szilády Nyomda Kft. élén
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-05-09 14:49
Karrier

Szlancsik János veszi át a Ringier Axel Springer Magyarország nyomdájának vezetését.

2018. május elsejétől Szlancsik János veszi át a Ringier Axel Springer Magyarország által működtetett kecskeméti Szilády Nyomda Kft. vezetését Futó Imre jelenlegi ügyvezető igazgatótól, aki április végén nyugdíjba vonult.

Futó Imre több, mint negyedszázada vezeti a Ringier Axel Springer Magyarország és jogelődjei nyomdáját: 1992 márciusában került az akkor még Déli Nyomda Kft. élére, amely a jelenlegi médiavállalat elődje, az Axel Springer Budapest lapjait nyomta. Helyetteseként szintén 1992-től segíti munkáját Szlancsik János, akihez elsősorban műszaki fejlesztési és operációs felelősségi körök tartoztak. A kecskeméti Szilády Nyomda Kft. vezetését 2018. május 1-jétől Szlancsik János folytatja ügyvezető igazgatóként.

"Ezúton is köszönöm Futó Imrének több évtizedes lelkiismeretes és lojális munkáját és a legjobbakat kívánom neki nyugdíjas éveire. Örülök, hogy az új ügyvezető igazgató, Szlancsik János vezetésével megőrizhetjük a magas szintű nyomdatechnikai szaktudás folytonosságát, hiszen elődjéhez hasonlóan ő is úgy ismeri nyomdánkat és a gyártási folyamatainkat, mint a tenyerét" - mondta dr. Bayer József, a Ringier Axel Springer Magyarország CEO-ja.

A jelenleg mintegy 40 fős létszámmal működő nyomda végzi a Ringier Axel Springer Magyarország egyes print termékeinek - a Blikk napilap, TV műsorújságok és rejtvénylapok - produkciós munkáját.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Vezetői változás a RAS Magyarországnál
  Szlovákiában vezet be új szolgáltatást a RAS
  Egyesül az Azet és a RAS Szlovákia

További hírek ebben a kategóriában

Új elnököt választott a Magyar V...
Videó öninterjú a K&H-nál
Magyar feltaláló nyerte Brüsszel...
Több példakép értékű szakember k...