Hírek
21511 hír az adatbázisban
Még könnyebbé válik a digitális fizetés
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-05-09 13:57
Kereskedelem

A közép- és kelet-európai országok közül Magyarország az egyik első, ahol a PayPal helyi nyelven is elérhetővé teszi szolgáltatásait.

A PayPal globális online fizetési, pénzküldési és -fogadási platform magyarországi indulása óta számos innovatív pénzforgalmi megoldást mutatott be, amelyek könnyebbé és biztonságosabbá teszik az online fizetést.

"A PayPal-nél azon dolgozunk, hogy az online vásárlást minél egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyük, ezért örömmel jelentjük be, hogy magyar nyelven is elérhetővé tesszük szolgáltatásainkat" - mondta Marcin Glogowski, a PayPal közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatója. "Mostantól még azok is könnyebben és biztonságosabban tudnak árukat és szolgáltatásokat vásárolni, értékesíteni, valamint pénzt küldeni a barátok és családtagok között, akik számára korábban az angol nyelv akadályt jelentett."

Milyen változtatásokat tartalmaz a bejelentés?

A magyar fogyasztók mostantól még könnyebben, néhány kattintással vásárolhatnak és fizethetnek a világ egyik közkedvelt online fizetési megoldásával.

A PayPal Magyarországon jelenleg is népszerű fizetési megoldás, az ország a vállalat egyik legfontosabb piaca a közép- és kelet-európai régióban. A PayPal adatai szerint a magyar vállalatok aktívan értékesítenek online olyan országokba, mint például az USA, az Egyesült Királyság, Németország, Kanada, Ausztrália, Franciaország, Kína, Olaszország és Spanyolország. Az IPSOS nemzetközi e-kereskedelmet vizsgáló felmérése szerint a helyi webshopok mellett a magyarok többnyire Kínából (36%), az Egyesült Királyságból (15%), Németországból (13%), az USA-ból (9%) és Japánból (4%) vásárolnak. A legnépszerűbb termékkategóriák a divatcikkek (ruházat, lábbelik, kiegészítő) az elektronikai cikkek, a játékok és a hobbi termékek.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A PayPal együttműködést kötött a Vaterával
  A KKV-ágazatok megerősödése
  Miért vásárolnak a magyar vásárlók külföldi webshopokban?
  Ráérzett a PayPal, mi kell a magyaroknak
  Vásárlási szokások tanévkezdéskor
  A PayPal és a GfK közös kutatása
  Együttműködik a H&M és a PayPal
  Hosszabbít a PayPal
  Adománygyűjtési Guinness-rekordot döntött a PayPal
  Vásárlási szokásaink az ünnepek előtt

További hírek ebben a kategóriában

Új szolgáltató központot hoz lét...
Franchise szakami elismerések a ...
Több mint fél millió virággal ké...
A hazai kiskereskedelem 2018-ban