Hírek
22246 hír az adatbázisban
Az E.ON a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatója
Marketinginfo.hu - 2018-05-09 10:56
CSR

Az E.ON 2014 óta a Magyar Vízilabda Szövetség támogatója, a partnerséget idén további 2 évvel hosszabbította meg a vállalat és a szövetség.

A megállapodás keretében az energiavállalat kiemelt támogatója a magyar női és férfi vízilabda-válogatottaknak, valamint az E.ON OB 1-es Férfi Magyar Bajnokság névadó szponzora.

Ünnepélyes aláírási ceremónia keretében hosszabbította meg az E.ON a Magyar Vízilabda Szövetséggel kötött támogatói szerződését. Az eseményen Dr. Eric Depluet, az E.ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója és Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. Igazgatóságának tagja Dr. Kemény Dénessel, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökével jelentette be az együttműködés folytatását. A rendezvényen Bíró Attila és Märcz Tamás, a magyar női és férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányai mellett részt vettek válogatott játékosok is.

"Az igazán jó partnerségek hosszútávúak. A világ legerősebb bajnokságát rendezzük a sportágban, amelyben segít minket a vállalat - azt hiszem, ez mindent elmond a kapcsolatról. Örülök, hogy az együttműködés a jövőben is folytatódik" - fogalmazott Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, aki hozzátette: a nyolc válogatott csapat folyamatos munkájának pénzügyi biztosítása kiemelt feladata a szövetségnek, ezért is rendkívül fontos a támogatók szövetség melletti kiállása.

"A vízilabda az a sportág, amelyre a magyar emberek mindig büszkén, lelkesen tekintenek. A csapatoknak nagy szurkolótábora van, a fiatal generáció számára inspiráló, példamutató sportolók a vízilabdahősök. Ez az a sportág, ahol az utóbbi majd' száz évben folyamatosan a világ legjobbjai közé tartoznak a magyarok. Ennek a sportnak a közös szeretete, közösségépítő ereje köt minket össze. A sportolók elhivatottsága és a sikerért való küzdőképesség még a mélypontokon is mindig át tudja lendíteni a csapatokat az új csúcsok felé" - hangsúlyozta az eseményen Dr. Eric Depluet, az E.ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgat ója.

Jamniczky Zsolt azt emelte ki, hogy az E.ON neve az elmúlt évtizedekben összefonódott a sporttal, az utóbbi években a vízilabda iránti elkötelezettséggel. "A vízilabda-válogatottakhoz hasonlóan számunkra is elengedhetetlen a csapatmunka, a kiváló, minőségi teljesítmény, hogy új célokat, kihívásokat állítsunk fel, és azokat sikerre is vigyük, hiszen a mindennapok során ez alapozza meg ügyfeleink elégedettségét" - mondta a vállalat igazgatósági tagja.

A támogatói szerződés aláírása után az E.ON és a Magyar Vízilabda Szövetség 5 méteres dobásokból álló, barátságos mérkőzést szervezett. Az összetartozást és az együttműködést szimbolizálva a magyar vízilabda-válogatott tagjai, az E.ON munkatársai, szurkolók és újságírók vegyes csapatokban, közösen játszottak a medencében.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az E.ON Hungária Zrt. mintaprogramja
  A Magyar Vízilabda Szövetség a társadalmi felelősségvállalás jegyében
  Új vezérigazgató az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. élén
  4 343 fészektartóval várja az E.ON a gólyákat
  1300 fiatal kezdi el pályafutását az E.ON-nál
  Az Év Indirekt Beszállítója Díj 2018
  Óvodások évkezdését is támogatja idén az E.ON
  A PTE és az E.ON stratégiai partnersége újabb területtel bővült
  A tervezett áram- és gázszünetek az E.ON oldalán
  Itt az elektromos közösségi robogó
  Ehető tányér és napelemes tusoló a Szigeten
  Az E.ON a Balaton Sound-on
  Megvannak az E.ON Energy Globe díj díjazottjai
  Az E.ON elektromos autózásra ösztönzi a városokat
  Sportolói ösztöndíj programot indít a Budapesti Gazdasági Egyetem
  Megállapodás az E.ON és a Madárkórház Alapítvány között
  Önkéntes munkájukkal segítettek az E.ON munkatársai
  Nemzeti kategóriában nyert az E.ON
  CSR díj az E.ON-nak
  Pro bono segítség az E.ON-tól

További hírek ebben a kategóriában

Akcelerációs program a Tungsramt...
40 millió forintnyi támogatásról...
Tizenháromezer gyermek kapott aj...
A Hankook legújabb jótékonysági ...