Hírek
21740 hír az adatbázisban
Minden második gyakornokból munkavállaló lesz
Marketinginfo.hu - 2018-04-27 10:07
Kutatás

Harmadik éve hirdeti meg gyakornoki programját a legnagyobb járműkövetéssel foglalkozó magyar cég.

A jellemzően felsőfokú képzésből érkező diákok saját mentort és a cég állandó munkatársaival azonos feladatköröket kapnak a több mint 300 főt foglalkoztató WebEye budapesti, fóti vagy szegedi irodájában. A kiválasztási folyamat sikerességének köszönhetően a gyakorlatra érkezők közel fele a cégnél marad főállású munkavállalóként.

A 14 országban aktív, GPS-alapú járműkövetéssel foglalkozó magyar cég elsősorban a Kutatás-Fejlesztés részlegén fogad egyetemi, vagy felsőoktatási szakképzésben tanuló diákokat. A 2-4 hónapos szakmai gyakorlat során lehetőség van szoftver- és/vagy hardverfejlesztők, valamint projektmenedzserek irányítása alatt dolgozni.

"A legnagyobb egyetemek műszaki és fejlesztő karaival kiemelt partneri viszonyban vagyunk, elsősorban innen várjuk a hallgatókat. Mivel a hozzánk érkező gyakornokok valóban hasznos munkát végeznek, eredményeket tesznek le az asztalra, a kötelező gyakornoki juttatás mellé fizetést is biztosítunk számukra."- mondta Dr. Kanicsár Henriett, a WebEye Erőforrás Igazgatóság vezetője.

A kötelező középiskolai gyakorlat is teljesíthető a cégnél; ők elsősorban elektronikai ismereteiket fejleszthetik komplettírozó munkakörben.

Minden gyakornok saját mentort kap, de a cég valamennyi munkatársa, így a felsővezetők is gyakran bevonódnak a diákok képzési programjába szakmai előadások, személyes megbeszélések formájában. Kölcsönös elégedettség esetén a WebEye előbb részmunkaidős, később teljes munkaidős állást kínál a szakmai programban résztvevőknek.

".A program 3 évvel ezelőtti indulása óta 16 gyakornokunkból vált a csapat teljes értékű fejlesztője. Ezt a számot szeretnénk idén tovább növelni."- tette hozzá Dr. Kanicsár Henriett, WebEye HR vezetője.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Minden második gyakornoknak állást ajánlanak a cégek
  Így tartsd meg a munkavállalóid!
  Telenortól igazolt kereskedelmi vezetőt a WebEye
  Informatikában fejleszt a Waberer's

További hírek ebben a kategóriában

Bekapcsolódik a hazai kutatás-fe...
Külső szakértők vezetik sikerre ...
Évente ötmilliárdért küzdünk az ...
Felpörgeti a családi vállalkozás...