Hírek
21754 hír az adatbázisban
Új sales és marketing vezető az Aria Hotelnél
Marketinginfo.hu - 2018-04-20 09:27
Karrier

A magyar vendéglátóipar évek óta küzd a munkaerő elvándorlásával.

A szakmákban tapasztalható trendekkel ellentétben az Aria Hotel Budapestnek ismét sikerült két nemzetközi karriert befutott magyar szakembert hazacsalogatnia. Moór Katalin márciustól az Aria Hotel kereskedelmi- és marketing igazgatói pozícióját látja el. A szakember az elmúlt 6 évben Svájcban és Máltán töltött be vezetői pozíciókat rangos nemzetközi szállodaláncoknál; legutóbb Zürichben három szállodáért felelt mint a Dorint Hotels and Resorts regionális kereskedelmi igazgatója. Előtte pedig a Kempinski Hotels st. moritzi és gozoi szállodáinak értékesítési és marketing csapatait igazgatta. Kaspár Viktória, aki mostantól az Aria Hotel Executive Housekeepere, korábban egy svájci folyami luxushajózási vállalatnál dolgozott hasonló szakterületen. A külföldi karriert befutott vezetők munkamorál és -kultúra szempontjából jó beleillenek az amerikai stílusú és vállalati kultúrájú szálloda csapatába.

Kecskeméthy Zoltán szállodaigazgató szerint ugyanaz a kultúra hozza haza a nemzetközi karriert befutott magyar szakembereket, amely a pozitív vendégértékeléseket eredményezi a szállodának:

"Magyarországon még mindig jellemző, hogy a vendéglátásban túl távol állnak egymástól a ranglétra különböző fokán lévő dolgozók. Nálunk kiemelten jellemző a távolság nélküli és nyílt kommunikáció a vezetőség és a szálloda összes munkatársa között. Ez azt is jelenti, hogy bárki fordulhat új ötlettel a vezetőség felé. Hiszek a változatos és karakteres egyéniségekből álló teamben. Olyan szakemberekkel vesszük körül magunkat, akik nemzetközi tapasztalatuknak köszönhetően képesek a megszokott sémákon kívül gondolkodni. Számunkra külön öröm, hogy a kivándorlási hullám ellenében tudunk olyan munkamorált és cégkultúrát biztosítani, ami arra ösztökéli a külföldön dolgozó magyar vezetőket, hogy hazaköltözzenek." - mondja Kecskeméthy Zoltán, akit tavaly 29 évesen nevezett ki az amerikai vezetés a szálloda élére.

A Library Hotel Collection csoporthoz tartozó Aria Hotel Budapest nyitása óta elnyerte a szakma legrangosabb nemzetközi elismeréseit: a TripAdvisor Travelers' Choice Awards-ján 2017-ben, a vendégértékelések alapján, a világ legjobb szállodájának választották. Korábban a Condé Nast Traveler Readers' Choice Közép Európa legjobb szállodájának választotta, a ReviewPro 2,7 millió vendégértékelést elemző Top Luxus Hotel és Márka Riportja a világ hatodik legjobb luxusszállodájaként értékelte, és Európa 10 legjobb hoteljének egyike lett a Travel + Leisure listáján.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Átadták az Év szállodája 2018 elismeréseket

További hírek ebben a kategóriában

Thummerer Pétert választották a ...
Új vezetői kinevezések a PS-nél
Nagyvállalati marketing szakértő...
Új elnök a DUIHK élén