Hírek
20233 hír az adatbázisban
Újfajta versenyt hirdet a Scania
Marketinginfo.hu - 2018-04-18 13:43
Márkák

Újfajta versenyt hirdet a Scania a hálózatba kapcsolt Scania járművek vezetőinek.

A közép-európai Scania CER régió (Csehország, Szlovákia és Magyarország) járművezetői büszkélkedhetnek a Scania Járművezető-támogatás legjobb minősítő eredményeivel nemcsak Európában, hanem világszinten is. Ezért a régió vezetése úgy döntött, hogy versenyt hirdet számukra. A verseny kiértékelése a flottamenedzsment-rendszerből nyert üzemelési adatokon alapul, így a versenyzőknek sehova sem kell elutazniuk, vagyis nem kell feláldozniuk a szabadidejüket. Egyszerűen csak a munkájukat kell végezniük, mint máskor, és persze eközben a legjobb tudásuk szerint kell vezetniük.

A versenyben minden olyan járművezető részt vehet, akinek Scania gépjárműve C200 vagy C300 fedélzeti egységgel van felszerelve (2011 júniusa után gyártott Scania járművek). A megmérettetés három hónapig tart, amely során a vezetők munkáját olyan szempontok szerint értékelik, mint például a Scania Járművezető-támogatás eredménye, az alapjárati üzemelés mértéke és az üzemanyag-fogyasztás. Az objektivitás érdekében a versenyben részt vevő, regisztrált járműveknek havonta legalább 4000 kilométert kell megtenniük.

A verseny során minden hónapban kiértékelik a hónap legjobb járművezetőjét, akinek jutalma egy 150 euró értékű Scania Truck Gear ajándékutalvány lesz. A SCANIA CO2NTROL CUP 2018 végén a harminc legjobb versenyző meghívást kap egy kötetlen hangulatú, szórakoztató programokat kínáló ünnepségre, ahol értékes Scania Truck Gear ajándékok várják majd a résztvevőket. A verseny három legeredményesebb pilótájának nyereménye pedig egy gyárlátogatás lesz a Scaniánál, Svédországban. A végső értékelés során nemcsak a legjobb járművezetők kapnak díjat, hanem azok is, akik a verseny ideje alatt a legnagyobb fejlődést érték el.

A jelentkezési határidő: 2018. május 31.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ismét a Scania nyerte el a Zöld Tehergépkocsi díjat
  A Scania 2025-re felére csökkenti a CO2-kibocsátását
  A Scania és a Haylion Technologies együttműködik
  A Scania és a Northvolt együttműködik
  A Scania beruház egy energia hatékony öntödébe
  A Scania Top Team verseny
  Ritka teherautóra bukkant a Scania-rajongó
  Újabb díjat nyert a Scania

További hírek ebben a kategóriában

Franciaországban gyártják az els...
A 160. évfordulóját ünnepli Gerb...
Modern arculat a Bayer-nél
A Samsonite új projektje