Hírek
20233 hír az adatbázisban
Kitüntetést kapott a Citi Magyarország vezérigazgatója
MTI + Marketinginfo.hu - 2018-04-18 10:28
Karrier

A Citi Magyarország úttörő szerepet játszott az országban, innovatív tevékenységével hozzájárult a nemzetgazdaság előmozdításához - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést adott át Kevin A. Murray-nek, a társaság vezérigazgatójának.

Szijjártó Péter úgy fogalmazott, a kitüntetés egyrészt az eddigi eredmények elismerése, másrészt kérés is Magyarország további támogatására.

A Citi 33 éves magyarországi jelenléte során számos itteni magán és állami ügyfelének nyújtott segítséget, külföldi befektetések megjelenését támogatta, először vezette be például a 24 órás ügyeleti vonalat - mutatott rá a külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter megjegyezte, a nemzetgazdaság számára fontosak az olyan fejlesztések, mint a budapesti Citi Szolgáltató Központ bővítése, amelyet négy évvel ezelőtt jelentettek be a céggel közösen.

Kevin A. Murray a kitüntetés átvételét követőn azt mondta: tudják, hogy Magyarország örömmel látja a külföldi vállalatokat. Ezt az üzenetet átadjuk másoknak is - tette hozzá.

A Citi Magyarország jelenleg kétezer főt foglalkoztat, a cég elkötelezett az ország iránt - hangsúlyozta a vezérigazgató.

Kevin A. Murray-t 2016 márciusában nevezték ki a Citi Magyarország vezérigazgatójának. A menedzser 1987-ben csatlakozott a vállalathoz, ahol az évek során számos vezetői pozíciót töltött be, legutóbb a Nyugat- és Közép-Afrika régióért felelt. A vezérigazgató pénzügyi szakos MBA-diplomáját a New York Egyetemen, informatikai diplomáját a Fairleigh Dickinson Egyetemen, továbbá kémia diplomáját a Fordham Egyetemen szerezte.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  250 új munkahelyet teremt a Citi
  Kifizetődő a Citibank bringakampánya
  A Citibanké Magyarország legjobb internet bankja
  Kéretlen reklám a Citibanktól
  Közös hitelkártyát hozott ki a T-csoport és a Citibank
  Ingyen repülőjegy új Malév-Citibank hitelkártyához
  Új fiókot nyit Gödöllőn a Citibank
  Megérinthető Citibank kirakatok

További hírek ebben a kategóriában

Új COO a Getronics-nál
Új vezető az Accenture magyar és...
Új vezető a Szilády Nyomda Kft. ...
Lemondott az Air France vezetője