Hírek
21405 hír az adatbázisban
A Tesco közösségeket támogató programja
Marketinginfo.hu - 2018-04-16 14:33
CSR

A Tesco "Ön választ, mi segítünk" pályázati programjára országosan 61 körzetből összesen 344 szervezet adta be jelentkezését.

Idén valamennyi, a szavazási szakaszba bekerülő szervezet támogatásban részesül, így a Tesco még több jótékony célú helyi közösségi kezdeményezés megvalósulását tudja segíteni. A nyertes pályázókat - a Magyar Adományozói Fórum által felkért szakértők előzetes szakmai bírálata után - az áruházlánc vásárlói szavazással választják majd ki májusban.

A Tesco nagy hangsúlyt fektet a helyi közösségek támogatására. Éppen ezért, már negyedik alkalommal hirdette meg az "Ön választ, mi segítünk" pályázati programját, amelyre ezúttal is több száz, összesen 344 darab pályázat érkezett. A pályázat célja a helyi közösségek jótékony célú kezdeményezéseinek támogatása. Az előző körökhöz hasonlóan idén is számos kreatív pályázat érkezett, legnépszerűbb kategóriának ezúttal a gyerekek, fiatalok és felnőttek oktatását, képességfejlesztését célzó bizonyult. A legaktívabbak a Szeged környéki szervezetek voltak, azonban a Székesfehérvár és Ózd környéki körzetekben is aktívan jelentkeztek a helyi szervezetek.

Az előző három fordulóhoz képest ezúttal a Tesco minden, a szavazási szakaszba bejutó pályázat megvalósulásához hozzájárul. Körzetenként a legtöbb szavazatot gyűjtő szervezet 400, a második 200, a harmadik pedig 100 000 forint támogatást kap programja megvalósításához. Az elkövetkezendő hetekben a Magyar Adományozói Fórum által felkért szakértők véleményezik a pályázatokat formai, valamint tartalmi követelmények szerint, és kiválasztják közülük a továbbjutókat. A program következő szakaszában pedig az áruházlánc vásárlói dönthetnek a nyertesekről.

A vásárlók 2018. május 7. és június 4. között, az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtő pontokon szavazhatnak majd a számukra legszimpatikusabb szervezetre. Amennyiben valamely körzetben nincs elegendő, a pályázati kiírásnak formailag és tartalmilag is megfelelő pályázat, úgy sor kerülhet egyes körzetek összevonására, hogy a Tesco minden vásárlójának egyformán lehetőséget tudjon adni a szavazásban való részvételre. A szavazás lezárása után körzetenként hirdet nyerteseket az áruházlánc, akik a vásárlók által leadott szavazatok száma szerint nyerik el a támogatást.

A nyertes pályázatokat június végén hirdeti ki az áruházlánc.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Tesco ismét vásárlói kezébe adja a döntést
  Ismét a MAF segíti a Tesco pályázati program lebonyolításában
  Adományoz jótékony célra élelmiszert a Tesco
  Közel 34 millió forint adományt gyűjtött a Tesco
  Elindult a MoneyGram és a Tesco Készpénz Átutalási Szolgáltatása
  Szakképzéssel válaszol a Tesco a munkaerőpiaci kihívásokra
  Kétmilliárd forintos beruházással újított fel áruházakat a Tesco
  Változatlanul a Tesco áll a magyarországi kereskedelmi toplista élén
  Ismét Felelős Támogató Védjegyet kapott a Tesco
  A Tesco közösségépítő programja
  A Tesco támogatásával kapott eredetvédelmet a makói hosszú
  Grand Prix-t nyert a Tesco
  6700 tonna élelmiszert adományozott a Tesco
  516 tonna tartós élelmiszer a Tesco Európa vásárlóitól
  Több mint 60 millió forint a Tesco vásárlóitól
  Közel 180 tonna élelmiszert adományoztak a Tesco vásárlói

További hírek ebben a kategóriában

Az MNB a hátrányos szociális hel...
SHARE-el a természetért
Együttműködik az Audi Hungaria é...
1300 fiatal kezdi el pályafutásá...