Hírek
23360 hír az adatbázisban
A dm varázslatos világba invitálta a szépség nagyköveteit
Marketinginfo.hu - 2018-04-12 14:03
Kereskedelem

A dm márciusban különleges hangulattal és élményekkel várta a beauty bloggereket a Svábhegy szívében megbúvó The Writer's Villában.

A történelmi hangulattal átitatott helyszínen a bloggerek számára minden ajtó egy-egy újabb különleges élményt tartogatott: modern művészeti kiállítás világába cseppenhettek, ahol maguk is egy-egy művészi alkotás részévé válhattak egy különleges "green box" fotózásnak köszönhetően, sminkmesterek kalauzolták őket a színek és technikák világában. Bőrhidratáltság vizsgálattal, dezodorteszttel ismerkedhettek a bloggerek a laza eleganciával átitatott szobákban, megtudhatták, milyen környezetbarát szépségápolási alternatívák mellett tehetik le a voksukat, fürdőszobatitkokba pillanthattak be, a legnagyobb tavaszi újdonságokat elsőként kipróbálva. Koktélbár várta őket, ahol ehető és iható formában ismerhették meg az egyes termékekben rejlő természetes összetevőket.

A dm a tavaszi megújulás jegyében tanácsadással várta a bloggereket, akik Lendvai Lilla stylist segítségével hangolhatták össze sminkjüket, öltözködésüket, s kaphattak gyakorlati tanácsokat a harmonikus összeállítások megtalálásához. A dm számára a környezettudatosság is trendi: a bloggerek dmBio élelmiszerekből készíthettek pakolásokat, maszkokat, természetes testradírokat az épület patinás téli kertjében. A dm saját sminkmárkája, a trend IT UP tavaszi termékeivel is megismerkedhettek a bloggerek, sminkeléssel és tanácsadással várták őket. A dm egy látványos lufi fotófallal is készült a látogatóknak, akik szívesen pózoltak a bio lufik előtt, amelyek különleges alapanyaguknak köszönhetően lebomlanak, mint a falevelek, így a környezetet egyáltalán nem terheli a díszlet.

Az esemény házigazdája Orosz Barbara, tévés személyiség üdvözölte a bloggereket, a dm részéről Sliva Gabriella, PR és ügyfélszolgálati csoportvezető mesélt a dm tavaszi szépségkampányáról, amelyet a blogger-találkozóval indított el a dm. A találkozó drogéria smink-kampányának első állomása, tavasszal a dm üzleteiben sminkeléssel várják a vásárlókat, több bevásárlóközpontokban pedig szépségsziget, úgynevezett "beauty lounge" kialakításával lepik meg a hölgyeket, sminkes, fodrász és műkörmösök gondoskodnak a látogatók kényeztetéséről.

"Azt üzenjük, légy egyedi, ne tökéletes! A szépség mindenki számára mást jelent, s izgalmas, amikor különféle gondolatok, tapasztalatok találkoznak, s állnak egymás mellett - mondta el Sliva Gabriella. "Tavaly ősszel indítottuk el a "szépségsztorik" weboldalt, amely többféle kategóriában kínál minőségi blogger-tartalmat szépségápolás témában. Egy felület, ahol minden vélemény fontos és értékes."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  260 családot támogat pelenkaadománnyal a dm
  Új ügyvezetők irányítják a dm-et
  Forgalomnövekedést ért el a dm
  Civileknek adott át támogatást a dm
  Bio paleo müzlit hívott vissza a dm
  Új exkluzív dm márka Lukas Podolskival
  Új játékelemeket kapott dm pályázat fődíjas ovija
  Megbízható munkaadó díjat nyert a dm
  A dm 10 százalékos növekedéssel zárta az első félévet
  A dm elindította az online értékesítést
  Környezetbarát táskák használatára buzdít a dm
  Kétszámjegyű növekedés a dm-nél
  Családi fesztivállal búcsúztatta a nyarat a dm
  Elindult a dm fogápolási pályázat

További hírek ebben a kategóriában

Újabb termékkategóriákkal bővül ...
Fokozatosan építi be a jövedéki ...
Mennyibe kerül manapság egy ágya...
Minimális áremelkedéssel indult ...