Hírek
20233 hír az adatbázisban
A Hunguest Hotels üzemelteti majd az új sóstói szállodát
MTI + Marketinginfo.hu - 2018-04-12 10:07
Márkák

A novemberben nyíló nyíregyházi Sóstó Resort Spa & Conference Hotel üzemeltetői pályázatát a Hunguest Hotels Zrt. nyerte.

A közlemény szerint a Hunguest Hotels 10 évre nyerte el az üzemeltetés jogát, az időtartam egy alkalommal további 5 évre meghosszabbítható.

Az ajánlat szerinti koncessziós díj 120 millió forint évente, amihez 30 százalékos jövedelemarányos díj járul egyéb kötelezettségek mellett.

A 4 milliárd forintból épülő négycsillagos, superior besorolású szálloda a nyíregyházi önkormányzat és a helyi élményfürdőt üzemeltető önkormányzati vállalat közös beruházása.

A Sóstó Resort Spa & Conference Hotel alapterülete 9 ezer négyzetméter lesz, a szállodában 122 szobát alakítanak ki. A hotel éttermét 195 férőhelyesre tervezték, konferenciaterme 200 fő befogadására lesz alkalmas - olvasható a közleményben.

A szálloda melletti Aqarius Élményfürdőhöz egy zárt híddal kapcsolódik majd a hotel.

Az üzemeltető előzetes számításai szerint a sóstói wellness szálloda éves szinten 50 ezer vendégéjszakával járul majd hozzá a szállodalánc bevételeihez.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az élmény, mint terápia

További hírek ebben a kategóriában

Franciaországban gyártják az els...
A 160. évfordulóját ünnepli Gerb...
Modern arculat a Bayer-nél
A Samsonite új projektje