Ökotudatosságot népszerűsít a Viasat Nature
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-04-11 13:01
Outdoor/indoor

A Föld Napja alkalmából a Viasat Nature csatorna problémafókuszú kampányt hirdet Budapesten a Batthyány téren, illetve sokszínű műsorkínálattal kedveskedik nézőinek.

Környezetünk megóvása mindennapos feladatunk, de április 22-ét világszerte is ennek a missziónak dedikálták. A Nemzetközi Föld Napja Hálózat idén a téma legégetőbb feladatai közül a műanyagmentesség ügyének kiemelt hirdetését tűzte zászlajára. A globális mozgalomhoz csatlakozott a magyarországi Viasat Nature csatorna; "Palackcsere" névre keresztelt akciójuk keretében pedig 2018. április 13-án Budapesten, a Batthyány téren többször használható kulacsokat osztogatnak majd a PET palackkal sétálók közt annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet az eldobhatós műanyag flakonok túlzott használatára, ezzel párhuzamosan pedig alternatív megoldást is nyújtanak.

A Viasat Nature saját kiemelt témái ezen a napon a már említett műanyagszennyezés, a biodiverzitás és a kihalófélben lévő fajok, illetve az extrém időjárás. Ennek tükrében ezen napon folyamatosan a témák legizgalmasabb sorozati lesznek elérhetők a természetcsatornán.

A Viasat Nature testvércsatornája, a Viasat Explore is kiemelten támogatja a Föld Napja eseményt. A Viasat Explore hulladékhasznosításról szóló, egész hónapban futó A hulladék királyai című műsora egy másik vonatkozásban is említésre méltó: a műsor elkészítéséért felelős kreatív csapat arany minősítést szerzett a közelmúltban a programhoz kapcsolódó szpot elkészítéséért a Promax BDA Europe Awards-on.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kifestette Jekatyerinburgot a Viasat
  Fenntarthatósági indexre került a Viasat anyavállalata

További hírek ebben a kategóriában

Négyszázan ragadtak ecsetet az E...
A Danone legnagyobb szűrőprogram...
Autistic Art a Várkert Bazárban
Országos útra indul a Lajta Moni...