Hírek
20233 hír az adatbázisban
Vodafone IoT megoldás a CIB banknál
Marketinginfo.hu - 2018-04-09 10:24
Digitális

A magyarországi CIB Bank kiemelt figyelmet fordít az energiatakarékos és környezettudatos működésre, a közelmúltban számos fejlesztést hajtottak végre az energiahatékonyság növelése érdekében.

"Magyarországon is - mérettől függetlenül - egyre több vállalat ismeri fel a különböző digitális megoldások előnyeit és hajt végre fejlesztéseket segítségükkel. A CIB Banknak nyújtott szolgáltatás esetében tudatos költségcsökkentésről, az átláthatóság növeléséről, és üzemeltetési támogatásról beszélhetünk. Az IoT megoldásoknak az egyik legnagyobb értékük abban rejlik, hogy testre szabhatóan képesek megoldást nyújtani az ügyfelek problémáira." - mondta Pete Gábor, a Vodafone Magyarország IoT területért felelős vezetője. "A világ és Magyarország vezető IoT szolgáltatójaként rengeteg tapasztalattal és tudással tudjuk támogatni az ügyfeleinket és megoldást találni egyes problémáikra. Szakmailag elismert, nemzetközi és hazai referenciákkal rendelkező alvállalkozóink bevonásával biztosítjuk ügyfeleink számára a gyors és rugalmas szolgáltatást." - tette hozzá.

"Az ISO50001 Energia irányítási rendszerünk üzemeltetése keretében került sor a bankfiókok energia monitoring rendszerének kiépítésére és fejlesztésére. Egy többfordulós tendereztetés eredményeképpen kötöttünk szerződést a Vodafone Magyarországgal. A cég szakemberei és alvállalkozói magas szintű szakértelmükről tettek tanúbizonyságot, a felmerülő problémákat profi módon oldották meg. Cégen belül "okosmérős rendszernek" hívott energia monitoring megkönnyíti a munkáját az energetikusnak és a létesítményüzemeltetéssel foglalkozó kollégáknak is. Számos új ötlet merült fel azóta a rendszer további kihasználására, mely jelenleg is fejlesztés és bővítés alatt áll." - mondta el Dobisz Gábor a CIB Bank ingatlan szolgáltatások vezetője.

"Az Enefex Hungary Kft-nél nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra, hiszünk benne, hogy ez a fenntartható fejlődés záloga. Azt valljuk, hogy a technológia a kulcsa az üzleti folyamatok optimalizálásának és a versenyképesség biztosításának. Örömmel látjuk, hogy egyre több magyarországi vállalkozás és nagyvállalat gondolkozik hasonlóképpen. A fenntartható jövőhöz energiatudatos fogyasztókra és az energia-hatékonyságot prioritásként kezelő vállalatokra van szükség" - nyilatkozta Haddad Richárd, az Enefex Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Fókuszban a KKV digitalizáció a Vodafone-nál
  KKV-kat segít a Vodafone
  Ingatlanértékesítési kampány a CIB Csoportnál
  Felgyorsítja a digitalizációt a CIB Bank
  Korabeli automatával ünnepelte a CIB a Nagykörutat
  Digitális stratégiai lépés a CIB Banktól
   20 millió forint támogatásra ír ki pályázatot a CIB Alapítvány
  Alapítványnak segítettek a CIB dolgozói
  Különleges épületháló a CIB Bank őszi kampányában
  Megújul a CIB Bank arculata

További hírek ebben a kategóriában

Fókuszban a KKV digitalizáció a ...
Húszezer évnyi fejlődést hozhat ...
Stratégiai megállapodást kötött ...
Alkatrész nyomtatás útközben 3D ...