Hírek
23467 hír az adatbázisban
A Neymar Jr arcával ellátott, limitált kiadású Red Bull
Marketinginfo.hu - 2018-03-14 11:34
Promóció

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Neymar Jr's Five futballbajnokságot 16-25 év közötti amatőrök számára.

A 2018-as versenysorozat alkalmából a Red Bull egy limitált kiadású dobozzal kedveskedik a szupersztár focistának és rajongóinak - ezzel kreativitásra is ösztönözve a fiatalokat.

Idén először ugyanis csapat nélkül is esélye nyílik a rajongóknak eljutni Brazíliába - ráadásul rögtön Neymar Jr saját csapatába kerülhetnek be! A limitált kiadású dobozokkal egy Instagram versenyen vehetnek részt a 16 év feletti rajongók, amelynek során kreativitásukkal bizonyíthatják, hogy ott a helyük Neymar Jr csapatában és a Neymar Jr's Five döntőjén Brazíliában. A lelkes amatőrök képen, boomerangon vagy akár videón keresztül, a #Neymarjrsteam hashtag használatával mutathatják be tehetségüket és meggyőző erejüket.

A június 24-ig tartó játék során havi 2 nyertest választanak ki. A döntősök közül Neymar Jr és csapata saját kezűleg választja ki azt a két szerencsést, akik Brazíliába repülhetnek - az egyikük a focista csapatában játszhat majd, míg a másik támogatóként, azaz akár felszerelés-menedzserként, öltözői DJ-jént, edző asszisztensként vagy más stratégiai feladatokat ellátva élvezheti a döntőt Neymar Jr mellett. Minél kreatívabb valaki, annál jobbak az esélyei.

Magyarországon a limitált kiadású dobozok 2018 márciusától kerülnek a boltok polcaira és a készlet erejéig kaphatók.

Tavaly 53 országból több mint 100.000 játékos vett részt a Neymar Jr's Five bajnokságon. Az idei versenyre pedig hat kontinens több mint 60 országában már meg is kezdődtek a selejtezők - Magyarországon az első 2018.03.17-én, Miskolcon lesz. A grundfoci ihlette meccseken az 5 fős csapatok maximum 10 percig mérkőznek egymással, és ha az egyik csapat gólt lő, az ellenféltől kiáll egy játékos. Kapus nincs, izgalom viszont annál inkább, hiszen az országos döntőkön győztes csapatokat Neymar Jr várja majd a brazíliai Praia Grande-ban, a finálé helyszínén.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Red Bull Air Race Zamárdiban
  Három nap a busz tetején a Halott Pénzzel
  A Red Bull Air Race újra Budapesten
  Új ízzel jelentkezik a Red Bull
  Red Bull nyereményjáték a CBA-val
  Bővíti kínálatát a Red Bull
  Ismét Red Bull Pilvaker
  Szőlő íz a Red Bull-tól
  Már több mint húsz éve Pécsett készülnek a Red Bull reklámjai
  Besenyei Péter a Red Bull dobozokon

További hírek ebben a kategóriában

A FOREO nőnapi kampánya
A Magyar Vöröskereszt & Always k...
Díjaztak a LUKOIL-t
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...