Hírek
21257 hír az adatbázisban
Értékes turisztikai díjat kapott a Lounge
Marketinginfo.hu - 2018-03-14 09:13
Reklám

A világ legnagyobb idegenforgalmi szakvásárán, a berlini ITB-n a kreatív zsűri díjazta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Magyarország rád vár! belföldi turisztikai kampányát.

A Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi turizmust népszerűsítő kommunikációja az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award-on, a Print kategória legjobbjának járó Golden City Gate Award arany fokozatát kapta. A díjkiosztóra március 9-én került sor a berlini ITB programjának keretében. A zsűri méltatta a teljes kampány színvonalát, kiemelve a print és a filmes megoldások emocionális, közvetlen ábrázolásmódját. A kampány kreatív tervezéséért és kivitelezéséért a Lounge Design, a PR és sajtókommunikációért a Lounge Communication felelt, míg a médiavásárlást a New Land Media intézte.

Az MTÜ nyári kampánya itthon már több szakmai elismerést kapott: tavaly két Prizma díjat is elnyert a Kreatív PR versenyén - arany minősítést szerzett a PR-vezérelt integrált kampány kategóriában és bronzot a digitális PR-kampány kategóriában. Továbbá az őszi kampányfilm a 'Legjobb fényelés és coloring' kategóriában bronz díjat nyert a 2017 decemberében megrendezett Kreatív Craft Awardon.
Radovics Péter, a Lounge Design MTÜ kommunikációjáért felelős kreatív vezetője kiemelte: "Örülünk annak, hogy a kampányban a nemzetközi zsűri is azokat az értékeket látta, amelyeket a nevezésünkben hangsúlyoztunk: az ország kevésbé ismert kincseinek megmutatása eddig talán rejtett érzelmeket is előcsalogat az emberekből, és komolyan gondolják, hogy ezeket személyesen kell látniuk."
A felmérések szerint a kampány jelentősen emelte a hazai utazások presztízsét, és kedvező irányba mozdította a belföldi utazásra vonatkozó hajlandóságot is, így sikerrel ismertetett meg alacsonyabb ismertségű helyszíneket a hazai utazókkal.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új Account Directorral erősít a Lounge Communication
  Ügynökséget választott a Sberbank

További hírek ebben a kategóriában

A Cafésok lettek a legjobbak az ...
Debütál a cukormentes W.K. Kello...
George Clooney a legújabb Nespre...
A reklámhordozók termékdíjának 3...