Hírek
20231 hír az adatbázisban
Kőröstej a Gulfood kiállításán
Marketinginfo.hu - 2018-03-12 10:36
Márkák

Eredményesen zárult a Kőröstej számára az idén 23. alkalommal megrendezett dubaji Gulfood kiállítás, a világ egyik legnagyobb élelmiszeripari rendezvénye.

A legnagyobb magyar sajtexportőr minden évben kiemelten kezeli a Gulfoodot, az egyik vezető nemzetközi élelmiszeripari szakkiállítást, amelyet az idei évben február 18. és 22. között rendeztek meg a dubaji World Trade Centerben. 120 ország több mint 5 ezer kiállítója vett részt az eseményen, ahol a legújabb termékek bemutatására és különböző innovatív megoldásokra fókuszáltak.

"Nagy öröm számunkra, hogy 2010 óta önálló standdal képviselhetjük Magyarországot a kiállításon, ráadásul idén lehetőséget kaptunk a hivatalos katalógusban is megjelenni. A rendezvényre 300 kilogramm, magyarországi üzemeinkben előállított sajttal készültünk. A hagyományos kedvencek mellett nemzetközi szinten is innovatívnak számító termékekkel jelentünk meg" - mondta Dr. Riad Naboulsi, a Kőröstej csoport tulajdonosa.

Nagy érdeklődés övezte az újdonságként debütáló Hajdú grillenyica füstölt grillsajtot. Emellett sokan felfigyeltek a mini kiszerelésű, az üveges és poharas krémsajtokra, valamint az új, exkluzív kiszerelésekben megjelenő kashkaval sajtra is.

A Kőröstej régóta etalonnak számít a kashkaval sajt, a grillsajt, a krémfehér sajt, a joghurtsajt-labneh, a parenyica, a krémsajtok és az ömlesztett sajtok piacán. Termékei a hazai piacon kívül a Közel-Kelet szinte valamennyi országában és az Európai Unió számos országában is jelen vannak. Az elmúlt években 5 kontinens több mint 40 országába exportáltak sajtokat.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kárpátaljai gyermekotthont segített egymillió forinttal a Kőröstej
  A Kőröstej csoportot ismét elismertek
  MagyarBrands elismerésben részesült a Hajdú sajt
  Kőröstej az arab piacon
  Kőröstej-sajt sikere az élelmiszeripari kiállításán
  Kőröstej Dubajban
  Kőröstej siker Párizsban
  Ázsiában is terjeszkedik a Kőröstej a HAJDÚ sajtokkal
  Érmeket hoztak haza a Kőröstej sajtjai
  Országimázs-építésbe fogott a Kőröstej

További hírek ebben a kategóriában

A 160. évfordulóját ünnepli Gerb...
Modern arculat a Bayer-nél
A Samsonite új projektje
Legjobb évét zárta tavaly a kecs...