Hírek
20369 hír az adatbázisban
Öt új ügyfél az Insomniánál
Marketinginfo.hu - 2018-03-06 12:57
Reklám

Öt új ügyféllel gyarapodott az Insomnia Reklámügynökség portfoliója.

Az idén 150. születésnapját ünneplő Gyulai kétkörös, meghívásos tenderen választotta ki az Insomniát az évforduló teljes körű kommunikációjának lebonyolítására. A cég nem először dolgozik az ügynökséggel: a két évvel ezelőtti közös gyulaimania kampányuk nagy sikerrel zárult. Az osztrák Spitz GmbH is az Insomniát bízta meg: a piacvezető Chef ecet számára nyújt kommunikációs támogatást a cég.

Szintén az Insomniát választotta a Baumit: az ügynökség a tavalyi évhez hasonlóan többfordulós, meghívásos tenderen nyerte el a megbízást, amelynek keretében 2018-as kampánytervezési feladatokat lát el. A Bella-Hungária Kft. meghívásos tenderét is az Insomnia nyerte, így a Seni Care márka bőrápoló termékcsaládjának laikus kommunikációját, ezen belül kreatív feladatait végezheti.

Ugyancsak az Insomnia nyerte a H1 Systems meghívásos tenderét. Az adatközponti, biztonságtechnikai, valamint az integrált épületfelügyeleti rendszerek piacának meghatározó szereplője számára a reklámügynökség 360 fokos kommunikációs szolgáltatást biztosít, első sorban a B2B piacon.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Öt új ügyfél az Insomniánál
  Új reklámfilmet készített az Insomnia a Gyulainak
  Az Insomnia lett az Év Kutyabarát Munkahelye
  Két új ügyfél az Insomniánál
  Az Insomnia vezeti be a Venotec-et
  Prémium tökmagolajat kommunikál az Insomnia
  Új ügyfelek az Insomniánál
  Az Insomnia-val folytatja az Opel

További hírek ebben a kategóriában

Új krémtúróval rukkolt elő a Mil...
Kevert gyümölcsjoghurtokkal bőví...
Új ízzel debütált a Sprite
Megérkezett a Springfield nyári ...