Hírek
20370 hír az adatbázisban
Az Ericsson CSR tevékenységének hatásai
Marketinginfo.hu - 2018-03-02 11:55
CSR

Az Ericsson úttörő szerepet játszik az informatikai és távközlési technológiák környezetvédelmi és klimatológiai, valamint társadalmi-gazdasági fejlődést és katasztrófa-segélyezést támogató felhasználása terén.

A társaság 25 éve az első távközlési cégek között volt, akik vállalták az éves fenntarthatósági jelentés készítését. Az érintett projektek hozzájárulnak az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljainak eléréséhez, és a társaság 2017-ben e téren végzett tevékenysége jelentős pozitív hatással bír számos területen.

A "Connect To Learn" (Csatlakozás a tanulásért) kezdeményezés révén a társaság 25 országban 120 000 hallgató számára biztosít hozzáférést a minőségi oktatáshoz. A program legnagyobb szabású része Burmában zajlik, ahol az új távközlési technológia a hallgatók egy teljes generációja számára nyitja meg a lehetőséget a továbbtanulásra.

Amikor a Maria hurrikán a Karib térségben lecsapott Dominika szigetén, az Ericsson segélycsapata 48 órán belül a helyszínre érkezett. A szakértők által felállított ideiglenes távközlési rendszer 18 helyszínen, több mint 2 900 fős humanitárius segélycsapat munkáját támogatta.

Az új technológiák folyamatos fejlesztése révén az Ericsson fontos szerepet játszik a környezetvédelem és a klímaváltozás megelőzése terén is. Az energiafogyasztás csökkentése a társaság stratégiájának kiemelt pontja, ennek köszönhetően a következő generációs (5G) mobilhálózat a jelenlegi (4G) hálózatokhoz képest akár 90 százalékos energia-megtakarítást tesz majd lehetővé.

Az Ericsson fenntarthatósági és társadalmi felelősségvállalási tevékenységének részletes leírását és hatásait az Ericsson Fenntarthatósági Jelentés ismerteti.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A CSR megjelenések
  Drónok uralták a terepet az Ericssonban
  Az Ericsson a női vezetőkért
  Az Ericsson, a K&H és a Tesco nyerték el MAF díjakat
  Ericsson: a tudomány mindenkié
  Okosruhák show-ja a Ericsson-tól
  Ericsson: gondolatátvitel már 2020 előtt?
  Az Ericsson Magyarország lett az év intelligens nagyvállalata
  Az Ericsson kiadta fenntarthatósági jelentését

További hírek ebben a kategóriában

Megbízható Munkaadó díjat kapott...
A Szerencsejáték a fogyatékosság...
Újabb elektromos töltőállomást a...
Életpályamodellt kínáló ösztöndí...