Hírek
20369 hír az adatbázisban
A Bayer pályázat a startupoknak
Marketinginfo.hu - 2018-03-01 13:14
Egészségmarketing

Minden olyan startup, frissen induló vállalkozás, fejlesztő-, és kutatócsoport pályázhat, aminek az egészségügy területén egyedi innovatív projektötlete van.

Minden olyan startup, frissen induló vállalkozás, fejlesztő- és kutatócsoport pályázhat a Grants4Apps Generator programra, amelynek az egészségügy területén egy megvalósításra váró innovatív projektötlete, vagy egyedülálló üzleti modellje van.

A startupok a Bayer amerikai mentorprogramjába a https://www.grants4apps.com/usa/program/grants4apps-us/ weboldalon keresztül jelentkezhetnek 2018. március 23-ig.

Olyan digitális egészségügy-profilú startupok pályázatait várják, amelyek szoftver- vagy hardverfejlesztései, technológiai projektjei hozzáadott valós értéket képviselnek a pácienseknek és az orvosoknak, valamint nagyban hozzájárulnak a betegek egészségi állapotának, életminőségének javításához, és elősegítik az egyes gyógyászati eljárások fejlődését.

Két éve ezen program európai változatára hazánkból 9 pályázat érkezett be, amelyek közül nyertesként nemzetközi szinten a 4 legjobb között végzett a Turbine csapata: a magyar fiatalokból álló startup részt vehetett egy 100 napos mentorprogramban Berlinben. A Turbine a rák biológiai működését szimulálja, mesterséges intelligencia segítségével meghatározva a leghatékonyabb, személyre szabott kezelési módokat. A molekuláris biológusokból, mesterségesintelligencia-szakértőkből és bioinformatikusokból álló csapat 10 évnyi kutatómunkával fektette le a rendszer alapjait. A Turbine új, hatékony megoldásokat képes találni a rák kezelésére, ezzel jelentősen lerövidíti a gyógyszerfejlesztés időtartamát.

A digitális egészségügy területére fókuszáló Grants4Apps ösztöndíj program nem csak pénzügyi támogatást, de szakmai mentorálást is nyújt az innovátor startupoknak, ami ideális környezet az egészségügyben alkalmazott élvonalbeli technológiák továbbfejlesztéséhez.

A döntős pályázók lehetőséget kapnak, hogy innovációjukat bemutassák a Bayer és az iparág szakérői előtt 2018. május 24-én New Yorkban.

A győztesek a pénzügyi támogatás mellett egy szándéknyilatkozatot vehetnek át arról, hogy a Bayer segítségével megvalósíthatják projektjeiket.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Bayer betekintést nyújt az összes növényvédelmi kutatásába
  A Bayer Hungária is „Megbízható Munkaadó”
  Megkapta a gigahitelt a Bayer a Monsanto ügylethez
  1000 diák a Bayer oktatási programjában
  Újraindul a Bayer mentor program
  Az Egis felvásárolta a Bayer lengyelországi Biovital termékportfólióját
  Richter-Bayer megállapodás
  Együttműködik az Bayern München és az SAP

További hírek ebben a kategóriában

A HPV-oltás biztonságos és haték...
A Nestlé kevesebb cukorral
A jobb minőségű étrend nagyobb é...
Új weboldal indult a tudatosabb ...