Hírek
22763 hír az adatbázisban
A Xerox a világ legetikusabb vállalatai között immár 12 éve
Marketinginfo.hu - 2018-02-28 17:03
CSR

A Xeroxot 2018-ban is a világ legetikusabb vállalatai közé választotta a rangos Ethisphere Institute, mely élen jár az etikus üzleti folyamatok támogatásában és azok elterjedésének elősegítésében.

Az intézet mindössze két információtechnológiai szolgáltatásokat nyújtó céget díjazott, ezek közül az egyik már 2006 óta a Xerox. Az etikus üzleti folyamatok kiemelt támogatása és az integritásra építő vezetés iránti elkötelezettségéért kapta az elismerést a Xerox.

2018-ban 23 ország 57 piacának 135 vállalatát díjazták. A most tizenkettedik alkalommal megválasztott cégek közösségeikkel és partnereikkel különösen kiemelkedő mértékben teremtettek kapcsolatot. A vállalati kultúra megvalósítását és fejlesztését, az autentikus vezetést, a transzparenciát, a diverzitás és befogadás iránti elköteleződést a díjazottak mind prioritásként kezelték.

"Minden döntés, amit meghozunk és minden egyes cselekedetünk etikus üzleti megfontolásokon alapszik" - mondta a Xerox vezérigazgatója, Jeff Jacobson. "Az Ethisphere Institute elismerése visszaigazolja ezen törekvésünket."

"A globális vállalatok, mint a társadalom legerősebb képviselői tudnak a legtöbbet tenni az emberi körülmények javításáért. Úgy láttuk, hogy ebben az évben a társaságok fokozottan el is kezdték megtalálni a hangjukat" - tette hozzá Timothy Erblich, az Ethisphere Institute vezetője.

A Világ Legetikusabb Cége (The World's Most Ethical Company) értékelés az Ethisphere Institute etikai hányados (EQ) besorolásán alapszik, mely számszerűsíthető módon teszi lehetővé az egyes cégek vizsgálatát számos szempontból, úgy mint vállalatirányítás, kockázat, fenntarthatóság, teljesítés és etika.

A pontokat öt kulcskategória alapján számolják ki: etikai és megfelelőségi program (vállalati felelősségvállalás), etikus kultúra, irányítás és vezetés, innováció és hírnév. Minden vizsgált cég megkapja az intézet elemzését, így hasznos információkhoz jutnak arról, milyen téren érdemes fejlődniük, hogy a vezető vállalatok közé kerülhessenek.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ezek a világ legetikusabb vállalatai 2022-ben
  A Xerox fenntarthatósági céljai
  Újra elismertek a Xerox-ot
  Újabb elismerést kapott a Xerox
  A világ legjobb száz fejlesztője között a Xerox
  Elismerés a Xeroxnak
  A Xerox robotikai fejlesztésekbe invesztál
  Újra nyert a Xerox
  Ismét a világ legetikusabb vállalatai közt a Xerox

További hírek ebben a kategóriában

Minden újonnan nyíló ALDI parkol...
Az ukrán háború menekültjeinek s...
Az ukrán háború menekültjeinek s...
Csökkentette a szalámik csomagol...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...