Hírek
20369 hír az adatbázisban
Stratégiai fejlesztések az Euronics-nál
Marketinginfo.hu - 2018-02-27 15:59
Kereskedelem

A hatékonyabb működés érdekében az Euronics márkanevet hazánkban kizárólagosan használó cégcsoport elkülöníti tevékenységeit.

Az Euronics Műszaki Áruházlánc és a mögötte álló Vöröskő Kft. 29 éve van jelen a magyar műszakicikk-kereskedelem piacán. Az eltelt közel három évtizedben a cég innovatív és megújuló szemléletének köszönhetően elérte, hogy folyamatosan bővülni tudott, és ma már a folyamatosan bővülő online értékesítés mellett minden magyarországi megyében rendelkezik üzlettel.

A tulajdonosok 2018-ra elsődleges célként hazai pozíciójuk további erősítését, illetve a nemzetközi Euronics hálózaton belüli regionális szerepük növelését tűzték ki. Ennek érdekében első lépésként elkülönítették a cégcsoporton belüli tevékenységeket.

A Vöröskő Kft. esetében mindez elsősorban a szervezeti felépítés megújításával jár. A vállalat a közelmúltban nemzetközi és hazai multinacionális cégektől érkező, nagy tapasztalattal rendelkező vezetőkkel egészült ki. A Vöröskő Kft. ügyvezetői tevékenységét az új szakemberek mellett 2018. február elsejétől kezdődően Fazekas Zsolt látja el.

"Fontosnak tartom, hogy cégünk minden területen lépést tartson a fejlődéssel, és fel tudjunk készülni a jövő kihívásaira. Az új igazolásokkal a HR, a beszerzési, a pénzügyi, a műszaki, valamint az értékesítési és marketing területeket erősítettük" - mondta Fazekas Zsolt, a Vöröskő Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatója.

Az elmúlt évek során a cég arra törekedett, hogy a hatékonyság és a rugalmasság érdekében egyre több Euronics üzlet saját tulajdonú ingatlanban kaphasson helyet. A folyamat idén is folytatódik. 2018-ban közel 2 milliárd forint értékben valósítanak meg ingatlanfejlesztéseket. A tevékenységi körök felosztása után az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó KEV Kft.-hez kapcsolódó operatív és ügyvezetői feladatokat februártól kezdődően Dr. Fazekas Péter vette át.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Átadták a pátyi ipari parkban az Euronics raktárbázisát
  Új áruházat nyitott Zalaegerszegen az Euronics
  Az Euronics bevezette a cafeteria-rendszert
  Cafeteria és ajándékkártya az Euronics dolgozóinak
  Dunakeszin nyílt meg az Euronics 64. üzlete
  Három éven belül megduplázná üzletei számát az Euronics
  Egy kézben az Euronics márkanév
  Mega áruházakat nyit az Euronics
  Veszprémben folytatódik az Euronics megújulása
  Átalakul az Euronics

További hírek ebben a kategóriában

t Jól teljesített a Tesco
2018-06-18 18:02
Szolnoki Tesco szupermarket lett...
A PayPal együttműködést kötött a...
Kétmilliárd forintos beruházássa...
Változatlanul a Tesco áll a magy...