Scania miniatűrök
Marketinginfo.hu - 2018-02-28 09:59
Outdoor/indoor

A fémöntvényből készült modell-teherautók egy igazán speciális piaca egyre virágzik.

Ez a piac az egyedi reklámhordozót kereső fuvarozókat célozza, illetve azokat a gyűjtőket, akik emléktárgyként vagy befektetésként tekintenek ezekre a modellekre. Akárcsak valódi nagy testvéreik, úgy a Scania fémöntvényből készült modell-teherautók iránt is jelentős a kereslet.

Jim Newsome nagyon jól ismeri ezt a területet, ugyanis feleségével, Brendával az angol székhelyű Search Impex céget működteti, amely a személyre szabott reklámhordozó modelljárművek specialistája. 25 évvel ezelőtt indította el a vállalkozását, amikor exportértékesítőként munkaerő-túlkínálattal szembesült a szakmájában.

"Megkeresett valaki, aki fából készített modelleket - többek között Scania tehergépkocsikat is -, és arra volt kíváncsi, hogy van-e piaci igény ezekre. Piackutatást végeztem, és felfedeztem, hogy a famodellekre nincs nagy kereslet, de piaci rés van a fémöntvényből készült modellek terén. Levelet írtam 250 vállalatnak, és a Ryder Truck, valamint a Van Rental mint első ügyfeleim, megrendeltek 2500 fémöntvényből készült modellt."

Ez a világ lépést tart a trendekkel: nem sokkal a 2016-os bemutatás után a Scania új generációs teherautóinak miniatűr megfelelői is megjelentek, és nagyon sok megrendelés érkezik az új teherautó-családra. Jim elmondta, hogy a Scania mindig népszerű: "Jelenleg is jó néhány Scania modell megrendelésén dolgozunk, köztük egy 6×4-es, daruval felszerelt Scania tehergépkocsiból és mélyágyas pótkocsiból álló szerelvényen."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Különleges MINI egy különleges alkalomra
  A Scania és a Haylion Technologies együttműködik
  A Scania és a Northvolt együttműködik
  A Scania beruház egy energia hatékony öntödébe
  A Scania Top Team verseny
  Jelentett a Scania
  Scania a Green Logistics kezdeményezés kereteiben
  Ritka teherautóra bukkant a Scania-rajongó
  Jelentett a Scania
  Újabb díjat nyert a Scania
  Jelentett a Scania
  A Scania 60. évfordulója Brazíliában

További hírek ebben a kategóriában

Újabb öt mozgó bankfiókot állít ...
Óriási oroszlán a Hungária körút...
Szuperkényelmes futószőnyeg egy ...
Elismerték a SPAR Adni öröm! kam...