Hírek
20369 hír az adatbázisban
Távozik az ACG-től Tihanyi Péter partner, kreatívigazgató
Marketinginfo.hu - 2018-02-28 18:42
Karrier

2018. márciusától elválnak Tihanyi Péter és az ACG Reklámügynökség útjai.

Tihanyi 2007-ben az EURO RSCG-ből érkezett az ACG-hez, ahol a management tagjaként és kreatívigazgatóként hamar az ügynökség egyik meghatározó arca lett. Az ő nevéhez fűződik többek között a kreatív részleg kiépítése és megszilárdítása, emellett oroszlánrésze volt az ügynökség hírnevét megalapozó hazai és nemzetközi sikerekben.

Tihanyi ACG-s munkássága leképezi a hazai reklámszakma átalakulását. Érkezésekor az ACG-t stratégiai profilú ATL ügynökségként tartotta számon a szakma, jelenleg pedig az egyik legnagyobb, digitális alapú, integrált kommunikációs cég a hazai piacon.

"Azt hiszem, az ACG valamennyi munkatársának nevében mondhatom, hogy nagyon hálásak vagyunk Tihinek. Sok mindenen mentünk keresztül együtt, a nagy gazdasági világválság okozta piaci összeomlástól, majd az abból való felálláson át mostanáig, amikor az ország egyik legismertebb és legsikeresebb ügynökségeként tartanak minket számon. Mindig a legnagyobb szeretettel gondolunk rá, őszintén köszönöm a nálunk töltött éveket, a közösen elért fantasztikus eredményeket és sok sikert kívánunk neki a jövőben" - értékelte az elmúlt időszakot Blaskó Nikolett, az ACG ügyvezető-alapítója.

"Annak idején klassz kis ügynökséget szerettünk volna - mára klassz nagy ügynökség lett. A 2017-es eredményekkel úgy érzem, az én építő munkám, a kreatívvezetői szerepem is révbe ért. Számomra így szép, így kerek. Hálás vagyok a társaimnak és minden ACG-s kollégámnak az együtt töltött évekért, valamint a közösen elért eredményekért. Úgy érzem, most eljött az idő, hogy saját terveimre, új célokra koncentráljak, hogy valami izgalmas, saját dologba kezdjek" - mondta Tihanyi Péter.
Az ACG kreatívigazgatói posztját márciustól Nagy László, korábbi társ-kreatívigazgató látja el, aki ezentúl egyszemélyben felel az ügynökség integrált kreatív részlegének irányításáért. Nagy László 5 éve érkezett az ACG-hez, először digitális kreatívvezetőként, majd társ-kreatív igazgatóként aktívan dolgozott Tihanyival az ügynökség kreatív részlegének jelenlegi, teljesen integrált struktúrájának, valamint a divíziók szinergikus működésének kialakításán.

Nagy László kreatívigazgatói munkáját a tavalyi év során megszilárdított group head rendszer segíti majd az ACG-ben, amelynek élén három elismert szakember, Alberti Rita, Sallai Ervin és Horváth Gergő felelnek a kreatív csapatok sikeres működéséért.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Rényi Ádám az ACG-hez igazolt
  Új pozíció az ACG-nél
  Változások az ACG menedzsmentjében
  Az ACG-nél folytatja Nagy László

További hírek ebben a kategóriában

Új elnököt választott a Magyar V...
Videó öninterjú a K&H-nál
Magyar feltaláló nyerte Brüsszel...
Több példakép értékű szakember k...