Hírek
20369 hír az adatbázisban
Házon belülről érkezik az Avantgarde új PR igazgatója
Marketinginfo.hu - 2018-02-26 09:56
Karrier

PR igazgatóként irányítja tovább Tengelits András az Avantgarde account csapatának munkáját.

Az Avantgarde az elmúlt egy évben gyökeresen átalakította belső struktúráját: az üzleti és HR-folyamatokat is újragondolták, átdolgozták. Ezeket a lépéseket a kommunikációs tanácsadó cég egyre több social media illetve employer branding megbízása indokolta. Mindebben már tevékenyen részt vett Tengelits András is.

"Az Avantgarde-nál mindig figyelünk arra, hogy a piaci folyamatokat megelőzve kínáljuk megoldásokat ügyfeleinknek. Így lettünk úttörők az employer branding területén, illetve a youtuberek bevonásával a márka- és termékkommunikációban, egyéb filmes megoldásokban, grafikai munkákban. Továbbra is erős a public affairs a cégen belül, ki kellett egészítenünk új erőforrásokkal. Belső folyamataink átalakítása ezeket tükrözi vissza" - tette hozzá Bedy Krisztina, az Avantgarde PR ügyvezető igazgatója.

Tengelits András korábban több mint tíz évig dolgozott televíziós szerkesztőként, majd szervezeti oldalon kamatoztatta tudását, az ÁNTSZ kommunikációjáért felelt. Dolgozott Brüsszelben, ahol online és közösségi kommunikációval foglalkozott. Az Avantgarde csapatához 2016-ban csatlakozott vezető tanácsadóként, ez év január 1-től tölti be a PR igazgatói posztot.

"Az elmúlt időszakban újjáépített csapatstruktúra friss erőt ad nekünk, motiváltak vagyunk, lelkes és szakmailag minden eddiginél erősebb a csapatunk, amely felkészült a legújabb trendek kihívásaira" - mondta Tengelits András, az Avantgarde PR igazgatója.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Arculatot váltott az Avantgarde Group
  Sándor Imre-díjat nyert az Avantgarde
  Távozik az Avantgarde Group alapítója
  Új ügyvezető az Avantgarde PR élén
  Kinevezések az Avantgarde élén
  Új tanácsadót igazolt az Avantgarde

További hírek ebben a kategóriában

Új elnököt választott a Magyar V...
Videó öninterjú a K&H-nál
Magyar feltaláló nyerte Brüsszel...
Több példakép értékű szakember k...