Hírek
20369 hír az adatbázisban
PR-ügynökséget választott a 3M
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-02-23 18:31
PR

A technológiai vállalat meghívásos tenderét a Person nyerte, akik a PR feladatok mellett már a vállalat digitális kommunikációjáért is felelnek.

A 3M egy vezető technológiai világcég, amelynek központja az egyesült államokbeli St. Paulban található. A vállalat több mint száz éve elkötelezett fejlesztője az ipari, energetikai, telekommunikációs, biztonsági, egészségügyi, irodai és háztartási területeken használt termékeknek és megoldásoknak. A 3M több mint 50 000 terméket tartalmazó portfólióval rendelkezik, amelyek egytől egyig innovatív megoldások a saját területükön. Okos és hatékony megoldásaik hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, biztonsághoz és az emberek egészségéhez is. A 3M termékek többek közt az alábbi márkaneveken érhetőek el: Scotch;, Post-it, FUTURO, VHB, Dual Lock, Scotch-Brite, Trizact, Cubitron, Bumpon, 3M; Novec, Dyneon, Thinsulate, Ceradyne, Peltor, Speedglas.

A cég célja, hogy a régióban tovább növelje márkaismertségét, és hatékonyabbá tegye B2B-kommunikációját. A Person a regionális (cseh, szlovák, magyar) ügynökségi kör részeként a magyar PR-kampányok és a digitális kommunikáció (social media management, local tartalomgyártás) mellett a vállalati kommunikációért felel.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  PR-ügynökséget választott az Aperol
  Superbrands díjas a 3M Magyarország
  Új digitális ügynökség a hazai piacon
  Az ENSZ-től kapott megbízást a Person
  A Person nyerte a Generali tenderét
  3M: új stratégia
  A Person-t bízta meg a Jack&Coke
  Innovációs világranglista: idén a 3M-é a pálma

További hírek ebben a kategóriában

Új kommunikációs ügynökség a RIF...
Átadták a gyulai Kézműves Sörfes...
Az Év vállalkozása lett az idén ...
Újabb szintlépésre készül a Magy...