Hírek
20360 hír az adatbázisban
Vért adtak az Apollo Tyres munkatársai
Marketinginfo.hu - 2018-02-22 16:16
CSR

Február 20-án az Apollo Tyres harmadik alkalommal szervezett véradást, amelyre ezúttal nem csak a cég munkatársait, de a Gyöngyöshalászon működő gyárban dolgozó partnereiket is meghívták.

Az országos tapasztalatok szerint a véradások szervezésében komoly kihívást jelent, hogy a rendszeres véradók egyre idősebbek, sok helyen háttérbe szorul az, ami évtizedekkel ezelőtt hagyományosan természetes volt. Az Apollo Tyres igyekszik ösztönözni a fiatal munkavállalóit, hogy kiálljanak egy társadalmilag kiemelten fontos ügy mellett. Az idei első váradáson közel 60 dolgozó vett részt, ezzel összesen 150 másik embernek nyújtottak segítséget. Tavaly két alkalommal szerveztek véradást az Apollo gyárban, ekkor a cég dolgozói összesen 330 betegnek segítettek. Az Apollo emellett arra is figyelmet fordít, hogy a munkavállók a kapcsolódó laborvizsgálatok eredményeit zárt borítékban megkaphassák, megismerhessék és ezzel - amellett, hogy 3 emberéletet menthetnek meg - tehetnek a saját egészségük megőrzéséért is.

Az Apollo Tryes az egészségügy más területeit is támogatja, szoros együttműködést alakított ki a gyöngyösi Bugát Pál Kórházzal. Az Apollo dolgozói korábban egy játszószoba kialakításában és felszerelésében segédkeztek, illetve kifestették a diagnosztikai épület folyosóját, a Kórház pedig egésszégügyi szűrővizsgálatokkal támogatta az Apollo munkatársait és hozzátartozóikat.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hiányzó betűkkel hív véradásra mindenkit az E.ON
  Véradás az Apollónál
  Véradással segítettek az Apollo Tyres dolgozói
  Festéssel segítettek az Apollo önkéntesek
  Helyi közösséget támogat az Apollo
  Rangos CSR díjat kapott az Apollo Tyres

További hírek ebben a kategóriában

Életpályamodellt kínáló ösztöndí...
A Schneider Electric saját progr...
Közhasznú alapítványok pályázhat...
Futballsztárokkal és egy gasztro...