Hírek
20369 hír az adatbázisban
Okosételeket kommunikál a PS:PRovocative
Marketinginfo.hu - 2018-02-21 17:02
PR

Az okosételeket forgalmazó ASUM Superlife Kft. direkt megbízása alapján a PS:PRovocative kezeli a ChiaShake márka sajtókommunikációját és PR-kampányait.

A feladatot az teszi érdekessé, hogy egy teljesen új termékkategóriáról, az okosételekről kell kommunikálnia az ügynökségnek. Az okosételek olyan teljes értékű folyékony ételek, amelyek optimális arányban tartalmaznak minden fontos összetevőt, beleértve a tápanyagokat, a rostokat, a vitaminokat és ásványi anyagokat. Emellett segítenek megóvni a környezetet, mivel elkészítésük során nem keletkezik ételhulladék, a csomagolásuk pedig alacsony környezeti terheléssel jár. Ezzel szemben a hagyományos étkezés során csak Magyarországon közel kétmillió tonna élelmiszer kerül a kukába, az Európai Unió pedig évente mintegy 88 millió tonna élelmiszer-hulladékot termel, amelynek az értéke megközelíti a 143 milliárd eurót.

Az étkezést helyettesítő első okosétel 2014-ben, az Egyesült Államokban jelent meg egy szoftvermérnök találmányaként, az elmúlt két évben pedig számos európai márka született. Ezek közül elsőként a cseh ChiaShake érkezett meg hozzánk, amelynek a különlegessége, hogy minden terméke gluténmentes, a vegán változatai pedig laktózmentesek is - az ilyen ételekre pedig egyre nagyobb igény mutatkozik a magyar piacon is.

A PS:PRovocative az elmúlt 7 évben számos márka magyarországi bevezetését segítette kampányokkal és sajtókommunikációval, közöttük a román Gerovital kozmetikumokét, a kínai Honor mobiltelefonokét, valamint a német G DATA vírusirtó szoftverekét. Az utóbbi két márka kommunikációjával az ügynökség számos szakmai díjat nyert el: Kreatív Prizma ezüstöt 2014-ben a G DATA, valamint Kreatív Prizma bronz díjat 2015-ben a Honor bevezetésével, emellett Sándor Imre PR-díjat 2013-ban és 2014-ben a G DATA kampányaival, valamint 2015-ben a Honor kommunikációjával.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  PR tendert nyert a PS:PRovocative
  A PS:PRovocative lett a Starbucks ügynöksége
  Ügynökséget választott a Regio Játék
  Pr-ügynökséget választott a Sony

További hírek ebben a kategóriában

Új kommunikációs ügynökség a RIF...
Átadták a gyulai Kézműves Sörfes...
Az Év vállalkozása lett az idén ...
Újabb szintlépésre készül a Magy...