Hírek
20360 hír az adatbázisban
Idén ismét Evolution Konferencia
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-02-16 15:50
Digitális

Február 28-án és március 1-én rendezik meg az idei év első meghatározó kommunikációs és üzleti és ekereskedelmi konferenciáját, az Evolutiont.

Az edukációs workshopnak is nevezett esemény idei mottója a "Minden út a fogyasztáshoz vezet", a szervezők ugyanis azt a cél tűzték ki maguk elé, hogy bemutassák, a közösségi média, az influencermarketing, az e-kereskedelem, a digitális hirdetési eszközök, az új média, az érzelem- és adatmarketing, a HR, a fintech és az online videók területén az elmúlt években megjósolt üzleti átalakulások már nincsenek is olyan messze. Sőt, már itt kopogtatnak az ajtónkon és minden ajtó mögött egy-egy fogyasztó található. "Annyi szó volt már a mindent felforgató üzleti átalakulásokról, annyit fantáziáltunk róluk és kételkedtünk bennük. Sokszor gondoljuk, hogy "Jaj, de előreszaladtunk!", vagy azt hogy "Az még a jövő!". Aztán mégis beigazolódik, hogy az átalakuláshoz szükséges majd minden alkotóelem valahol, valamilyen formában már létezik, itt van már köztünk, a piacon már használatban van." - mondta Csermely Ákos, az Evolution konferencia főszervezője.

Az első napon szó lesz a közösségi média ezerarcúságáról, a 'Minden út a fogyasztáshoz vezet' címen a performance kampányokról, az e-kereskedelem új dinamikájáról, a média átalakulásáról és a különböző piacokon feltűnő fintechről. Már a hagyományokhoz híven az első nap igazi nagy durranás a 2017-es reklámtorta bemutatása lesz, ugyanis Magyar Reklám Szövetség és társszervezeti a konferencia keretében mutatják be a 2017-es reklámtortát. A konferencia második napján az érzelemmarketing téma keretében a vágyak megismeréséről lesz szó, a performance esetében az adatmarketinggel és a programatic-kal folytatódik a program. Terítéken lesz az online videók témája, mint a szélessávú szórakoztatás fő eszközei, folytatódnak az e-kereskedelem előadások az ötletadó újdonságokkal, valamint a HR területén belül arról lesz szó, hogy miként tudjuk harmonikussá tenni a hírnév, márka, kríziskommunikáció és employer branding négyest.

Az idei rendezvényen előad többek között Mérő László, Sas István, Pál Ferenc és Litkay Gergely. De elmondja véleményét Pásztor Anna, Ambrus Attila és a Z-generáció influencere, Viszkok Fruzsina is. "Kis túlzással ma már azt mondhatnánk, hogy nem minden út Rómába, hanem minden út a fogyasztáshoz vezet. Az üzleti világ egyes területein, általam csak vágykeltőknek nevezett lehetőségek, eszközök mára már olyan sebességre kapcsolatok, hogy gyakorlatilag egy szempillantás alatt el tudjuk velük érni a célcsoportunkat, vagy annyira felgyorsítják a folyamatokat, hogy alig bírjuk velük tartani a tempót. Észre kell venni, hogy amire azt mondtuk pár évvel vagy csupán egy évvel ezelőtt, hogy 'Hol van az még?!' már itt áll a küszöbön...és ha nem élünk vele, lemaradunk." - összegezte Csermely Ákos, az Evolution konferencia tulajdonosa.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Facebookkal és a Google-lel senki sem veheti fel a versenyt
  Idén is az Evolution konferencián debütál a reklámtorta
  Idén is teltházas volt az Evolution konferencia
  Reklámtorta 2016
  Ingyenes üzleti tanácsadópontok az Evolution konferencián
  Nagyágyúk az Evolution konferencián
  Értékteremtés a digitális és online világban
  Evolution & Mobile Hungary: két nap, ezer látogató
  Programmatic a márkakampányokban
  Natív hirdetések vs tartalommarketing

További hírek ebben a kategóriában

Megalakult az MPRSZ Digitális Ta...
A MINI útnak indítja a bizalmi a...
A 3D nyomtatás lesz a futás jövő...
Spotify segítségével toboroz a H...