Hírek
23372 hír az adatbázisban
Bank- és tőkepiaci szakértővel bővül a PwC tanácsadó csapata
Marketinginfo.hu - 2018-02-16 10:17
Karrier

A PwC Magyarország szolgáltatás-portfóliójában kiemelt helyen áll a piacátalakító innovációs trendek kihívásaira reagáló értékteremtő tanácsadás.

Ennek támogatására új szakértővel bővül a magyarországi PwC csapata Wermeser Zsolt személyével. A szakembernek fontos szerepe lesz az ügyfelek szervezeti és folyamati megoldásainak optimalizálásában, amelyek megfelelnek az egyre szigorodó szabályozói elvárásoknak is, különösen az idén májustól életbe lépő adatvédelmi előírásoknak (GDPR).

Wermeser Zsolt 2018. január közepén vezető menedzserként csatlakozott a PwC Magyarország csapatához.

Jogi szakokleveles közgazdászként értékes tapasztalatot szerzett a pénzügyi szektor különböző intézményeinél: a Budapesti Értéktőzsdénél, a Magyar Nemzeti Banknál, az Államadósság Kezelő Központnál, kereskedelmi bankoknál és felügyeleti hatóságoknál.

Tőkepiaci munkája során meghatározó szerepe volt az elsődleges forgalmazói rendszer elindításában, számos lakossági és intézményi állampapír termékfejlesztésében, az aukciós rendszer modernizálásában, az állampapírpiaci referenciahozamok és a MAX-indexcsalád létrehozásában.

Banki tapasztalatait compliance, adatvédelmi és informatika-irányítási vezetőként szerezte. Szabályozási és felügyeleti tevékenysége során irányította a tőkepiac piacfelügyeleti szakterületét, később a bankfelügyeletet, majd a pénzügyi intézmények informatikai felügyeleti munkáját.

Széles körű tapasztalatait és innovatív szemléletét a PwC mind az ügyfelek részére biztosított értékteremtő tanácsadói munkájában, mind a belső folyamatainak fejlesztésében hasznosítani kívánja. A 2018. évi feladatok fókuszában álló adatvédelmi (GDPR) felkészülésben is fontos szerepet kap a szakember.

Zsolt szabadidejében országúti kerékpározik; tollaslabda- és színházrajongó, emellett elkötelezett a pénzügyi kultúra széles körű terjesztésében.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új energetikai és közműtanácsadási igazgató a PwC-nél
  Új igazgatók a PwC Magyarország vezetői között
  Vezetőváltás a PwC Magyarországnál
  Közszolgálati szakértő a PwC-nél
  Új HR-vezető a PwC-nél
  A PwC Magyarországhoz igazolt Bársony Farkas
  Új igazgatók a PwC Magyarország vezetői között
  Új igazgatók a PwC Magyarország vezetői között
  Nemzetközi pályán folytatja a PwC HR-vezetője
  Két új igazgató a PwC Magyarország vezetői között
  Új igazgató a PwC Magyarországnál
  Új marketing és kommunikációs igazgató a PwC-nél

További hírek ebben a kategóriában

Sztaniszláv András lett a világ ...
Új energetikai és közműtanácsadá...
Új igazgató a kecskeméti Mercede...
Új igazgató a budapesti Continen...