Hírek
21257 hír az adatbázisban
Új ügyféllel erősít a Stern Communications
Marketinginfo.hu - 2018-02-09 16:43
Egészségmarketing

Egészségügyi civil szervezettel bővült a Stern Communications portfóliója.

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány alapítója a Hungaropharma Zrt., küldetése az egészségtudatosság fej­lesz­té­se, a lakosság egészségügyi is­me­re­te­i­nek bő­ví­té­se a magyar egészségügy 21 prominens női szereplőjének közreműködésével. Dékán, gyógyszerész, orvos, kórház-igazgató, intézmény-vezető, kutató, rendőr - a hölgyek különböző területeken dolgoznak, hihetetlen élet-utak és magyar, illetve nemzetközi eredmények, elismerések vannak mögöttük.

"A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány célja, hogy pozitív példák segítségével, az iskolákon és a gyógyszertárakon keresztül megszólítsa, tájékoztassa, nevelje a lehető legszélesebb közönséget. A 21 neves szakember támogat tehát minden olyan edukációs programot, amely hiteles, szakszerű, és az adott célcsoportot az igényeinek megfelelő eszközökkel kívánja elérni. Nem kis feladatvállalás ez a hölgyek részéről, és a Hungaropharma méltán büszke arra, hogy katalizátora lehet ennek az úttörő tevékenységnek." - fogalmazott Dr. Feller Antal, a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója.

A magyar egészségügy vezető női szakembereiből álló grémium elsőként hat olyan hiánypótló egészségnevelési programot, projektet karolt fel, amelyek a tömörülés minden vállalásával összhangban vannak, és éppen ezért érdemesnek tartanak az országos népszerűsítésre, többek közt az iskolai edukációra.

"Ahhoz, hogy az egészséges életmód természetesen beépüljön a hétköznapjainkba, el kell sajátítanunk néhány alapvető szabályt. Minél korábban, már kisiskolás korban találkozunk ezekkel az életmegóvó előírásokkal, annál nagyobb eséllyel tudjuk beépíteni az életvitelünkbe. Az alapítványunk 21 tagja már régen elkötelezte magát az egészség mellett hivatása, napi munkája által, de most így együtt azt vállalták, hogy hidat építenek az egészségügy és az edukáció között. Tény, hogy a hiteles információk eljuttatása az oktatásba nem kis feladat, éppen ezért mindenkit várunk, aki a céljainkkal azonosul, aki tenni akar a hazai lakosság egészségi állapotának javításáért." - összegezte az alapítvány misszióját Kertész Éva, ügyvezető.

A Multeam360 Csoporthoz tartozó Stern Com feladata az alapítvány átfogó PR és marketingkommunikációja a stratégiától a megvalósításig.

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány kurátorai: Beke Zsuzsa (kormányzati kapcsolatok és kommunikációs vezető, Richter Gedeon Nyrt.); Béres Klára (kommunikációs igazgató, Béres Gyógyszergyár); Kondorosi Éva (biokémikus, az Európai Tudományos Tanács alelnöke); Pozsgay Csilla (főigazgató, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezési Intézet); Szökő Éva (elnök, Gyógyszerésztudományi Társaság).

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány tagjai:
 
 • Bittner Nóra (onkológus, Országos Onkológiai Intézet);
 • Csákó Ibolya (gyógyszerész-rendőr alezredes, ORFK);
 • Duha Gabriella (ny. elnök, PHOENIX);
 • Füzesi Judit (kereskedelmi- és marketing vezérigazgató-helyettes, Hungaropharma Zrt.);
 • Higyisán Ilona (főgyógyszerész, Bajcsy-Zsilinszky Kórház);
 • Hohmann Judit (dékán, Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar);
 • Ignácz Andrea (gyógyszerész, Király Gyógyszertár, Nagykanizsa);
 • Ilku Lívia (tanácsadó, Richter Gedeon Nyrt.);
 • Illés Zsuzsanna (igazgató, MAGYOSZ);
 • Jakab Zsuzsanna (európai regionális igazgató, WHO);
 • Kaizer Zsuzsa (orvos-gyógyszerész, Szeged);
 • Nagy Anikó (főigazgató-főorvos, Heim Pál Gyermekkórház);
 • Lenkefi Ida; Zelkó Romána (dékán, Semmelweis Egyetem);
 • Zolnay Kriszta (vezérigazgató, Richter Gedeon UK)


A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány ügyvezetője: Kertész Éva egészségügyi újságíró.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az Orbit a Stern Communications-t választotta
  A Stern Communications az Electrolux új PR-ügynöksége

További hírek ebben a kategóriában

Aggasztó kép a magyarok egészség...
Csökkentette a GVH a Bayer Hungá...
Gyanús vegyületek és E-számok a ...
Gyógyszerkutatási központ a Semm...