Hírek
20219 hír az adatbázisban
Új partner a Deloitte-nél
Marketinginfo.hu - 2018-02-09 12:04
Karrier

Februártól Komjáthy Csaba irányítja a Deloitte technológiai tanácsadási üzletágát.

A szakember több mint 12 év tanácsadói tapasztalattal rendelkezik; technológiai tanácsadás és IT kockázati tanácsadás üzletágak felépítésében és sikeres működtetésében vállalt szerepet.

Komjáthy Csaba partnerként, 8 fős szakértői csapatával együtt csatlakozik a Deloitte-hoz; feladata az így már közel 30 fős, a technológiai megoldások széles spektrumát lefedő üzletág további fejlesztése. A dinamikusan növekvő üzletág fókuszában az IT integráció, az adatmenedzsment, a szabályozói megfelelésekhez kapcsolódó technológiai tanácsadás (így többek között a PSD2, a GDPR és az IFRS17), az IT kockázati tanácsadás és a nagyvállalati és banki rendszer bevezetések állnak. A technológiai üzletág szoros kooperációban fog működni a magyar irodában évek óta sikeres, közel 40 fős kiberbiztonsági tanácsadási csoporttal.

"A Deloitte globális stratégiájának része a technológiai és digitális tanácsadási üzletág folyamatos fejlesztése. Ezt támasztja alá a Deloitte Digital üzletág kiépítése is, amely mára a világ egyik vezető digitális és technológiai hálózatává vált. Azzal, hogy Magyarországon egységesítettük több meglévő és új technológiai terület kompetenciáit, képessé váltunk arra, hogy aktívan kapcsolódjunk a Deloitte Digital globális hálózatához és ezáltal end-to-end szolgáltatásokat nyújtsunk a komplex problémákra is" - mondta el Komjáthy Csaba, a Deloitte technológiai tanácsadás üzletágának partnere.

"A Deloitte stratégiájának alapja, hogy folyamatosan szélesítsük a hagyományosnak tekinthető Big4 szolgáltatási kört annak érdekében, hogy teljes körű és minél modernebb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani ügyfeleinknek. A technológiai üzletágunk megerősítése egy újabb komoly lépés ebben a folyamatban. Az üzletág működésétől azt várom, hogy az ügyfeleink legösszetettebb, legkomolyabb kihívásait is képesek legyünk megoldani, ezzel is segítve azt a célt, hogy a Deloitte Magyarországon is a legnagyobb tanácsadóvá váljon" - tette hozzá Fülöp András, a Deloitte Magyarország elnök-vezérigazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kinevezték a Deloitte új EMEA-régió CFA vezetőjét
  Új vezető a Deloitte-nál
  Új vezető a Deloitte Magyarország élén
  Új marketingvezető a Deloitte-nál
  Fenntarthatósági szakemberrel bővít a Deloitte
  Bővült a Deloitte vezetése
  Bővült a Deloitte vezetősége
  Új vezérigazgató a Deloitte Global élén
  Vezető-váltás a Deloitte HR osztályának élén

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Getronics Új COO a Getronics-nál
2018-05-15 09:46
Új vezető az Accenture magyar és...
Új vezető a Szilády Nyomda Kft. ...
Lemondott az Air France vezetője
Új marketing- és operatív igazga...