Hírek
20219 hír az adatbázisban
Nevet változtat az Intrum Justitia
Marketinginfo.hu - 2018-02-09 10:44
Márkák

Nevet vált a magyar piacon 25 éve jelen lévő Intrum Justitia. Az Intrum néven folytatja tevékenységét Magyarország piacvezető credit management cége. A megbízókat és ügyfeleket nem érinti a folyamat.

2017. július 27-én egyesült Európa két vezető követeléskezelő vállalata, az Intrum Justitia és a Lindorff, így született meg az Intrum, a világ legnagyobb credit management vállalata, amely földrajzi lefedettségét, árbevételét és munkatársainak létszámát tekintve is piacvezető. A vállalatcsoport Európa 23 országában közel 8000 munkavállalót foglalkoztat.

Az egyesülés következtében a Magyarországon 25 éve jelen lévő Intrum Justitia is nevet változtat, a továbbiakban Intrum néven, megújult arculattal folytatja munkáját. A brandváltás semmilyen módon nem befolyásolja az Intrum működését, az ügyfeleknek, megbízóknak nincs teendőjük ezzel összefüggésben.

A nemzetközi cégcsoportok egyesülése Magyarországon is új lehetőségeket teremt az Intrum számára. Az integráció egyedülálló nemzetközi szakértelem és piacismeret példa nélküli fúzióját hozza magával, amelyből a megbízók és az ügyfelek is profitálnak. A világ legnagyobb credit management csoportjának tagjaként az Intrum továbbra is a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek és megbízóinak.

"Az egyesülésnek köszönhetően még több lehetőségünk nyílik arra, hogy az iparág megbízható vezetőivé és megújítóivá váljunk. Célunk, hogy a credit management piacát transzparens, emberközpontú irányba vezessük, mely tükrözi az általunk képviselt értékeket. Az integrációval járó név-, márka- és arculatváltás nem csupán technikai elem, hanem eszköz arra, hogy tovább formáljuk a követeléskezelés világát és annak megítélését" - mondta Felfalusi Péter, az Intrum magyarországi vezérigazgatója.

Felfalusi Péter az Intrum értékeiről: "Az új vállalatban nemcsak az elődök gazdasági ereje egyesült, hanem értékeik is. Az Intrum üzleti tevékenységének középpontjában továbbra is az emberek állnak. Példaképek akarunk lenni, meg akarjuk változtatni a credit management piacát. Ennek jegyében a társadalmi szempontokat és a fenntarthatóságot munkánk során vezérfonalként követjük. Munkatársaink elkötelezettek ügyfeleink és megbízóink felé, hiszen nem a problémákat, hanem a megoldásokat keressük."

Az Intrum munkáját az eddig megszokott sztenderdek és ügymenet szerint végzi, az eddig használt elérhetőségek a továbbiakban is élnek.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A magyar nők tudatosabbak a pénzügyekben, mint a férfiak

További hírek ebben a kategóriában

b Modern arculat a Bayer-nél
2018-05-22 15:10
s A Samsonite új projektje
2018-05-18 15:59
A Volkswagen erősít az SUV szegm...
Dr. Almási Kitti a BMW Magyarors...
Jelentett a Henkel
Intelligens chip az adidas új fu...