Hírek
20219 hír az adatbázisban
A Xerox másképp folytatja
Marketinginfo.hu - 2018-02-07 12:56
Digitális

Sikeres évet zárt 2017-ben a Xerox.

A vállalat vezérigazgatója, Jeff Jacobson szerint az elmúlt évben a Xerox jelentős lépést tett afelé, hogy mindenkinek gyökeresen új élményt jelentsen a dokumentumkezelési feladatok menedzselése, miután olyan berendezéseket vezettek be a piacra, amelyeket a felhasználók személyre szabhatóan, az egyéni elvárásaiknak megfelelően használhatnak, akárcsak az okostelefonjaikat.

Ezzel együtt Jacobson az eredményes termékváltás fontos elemének tartja az alkalmazásfejlesztés ösztönzését is. A vállalatnál pedig minden támogatást meg is adnak a partnereinek ahhoz, hogy testreszabott alkalmazásokat fejlesszenek, amelyek leegyszerűsítik a dokumentumkezelési folyamatokat, optimalizálják a munkameneteket, és hatékonyabbá teszik a működést. A Xerox, a rendszerintegrátorok és más Xerox partnerek által létrehozott, jelenleg több mint ötven alkalmazás a Xerox App. Gallery-ben érhető el, az egyéni igények kiszolgálására alkalmas alkalmazások pedig a Xerox App Studio segítségével fejleszthetőek tovább.

"A digitalis átállás felpörgetésével a Xerox immár végérvényesen új szintre lépett, és a hagyományos, szkennelési, másolási, nyomtatási szolgáltatásokat nyújtó dokumentumkezelő cégből olyan vezető technológiai vállalattá vált, amely megújítja a kapcsolattartás, a kommunikáció és a munkavégzés módját bárhol a világban akár a nagyvállalatokat, akár a kis - és középvállalkozásokat tekintve." - hangsúlyozta Jeff Jacobson.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Xerox fenntarthatósági céljai
  Újra elismertek a Xerox-ot
  Újabb elismerést kapott a Xerox
  A világ legjobb száz fejlesztője között a Xerox
  Szétválás a Xerox-nál
  Digitalizáció a vállalati dokumentum kezelésben
  Elismerés a Xeroxnak
  A Xerox robotikai fejlesztésekbe invesztál

További hírek ebben a kategóriában

Fókuszban a KKV digitalizáció a ...
Húszezer évnyi fejlődést hozhat ...
Vodafone IoT megoldás a CIB bank...
Stratégiai megállapodást kötött ...