Hírek
23448 hír az adatbázisban
A BMW Group kezében összpontosul a DriveNow
Marketinginfo.hu - 2018-01-31 12:36
Mobilmarketing

A DriveNow szolgáltatás hét évvel ezelőtti beindítása óta a BMW és MINI modellekből álló járműflotta Európa tizenhárom nagyvárosában ma már több mint egymillió felhasználó mindennapi életét könnyíti meg.

2018. január 29-én a BMW Group aláírta a Sixt SE teljes DriveNow-részesedésének átruházásáról szóló megállapodást, a 2011 júniusában, közösen útnak indított autómegosztó szolgáltatás így mától a BMW Group teljes körű leányvállalataként működik tovább. A világ elsőszámú prémiumautó-gyártójának iránymutató, "Strategy NUMBER ONE > NEXT" vállalati stratégiája meghatározó alappillérként tekint a személyes mobilitást elősegítő szolgáltatások folyamatos bővítésére. Így azt követően, hogy a BMW i divízió égisze alatt többek között a DriveNow és a ReachNow autómegosztó szolgáltatás, a ChargeNow nemzetközi járműtöltési hálózat, valamint a parkolóhely-keresést, -foglalást és -fizetést kínáló ParkNow parkolási segédlet egyesült, a DriveNow összpontosításával a BMW Group mobilitási hatékonyságot és hosszú távú fenntarthatóságot célzó ügyfélközpontúságában is újabb fejezet kezdődik. Január elején ráadásul a vállalatcsoport a Parkmobile LLC részesedéseit is megszerezte, amely lépéssel a BMW Group a világ legnagyobb, digitális parkolási szolgáltatásokat is kínáló autógyártójává lépett elő.

"A DriveNow elkötelezett munkatársainak és a Sixt SE vállalattal kialakított kiváló együttműködésnek köszönhetően az elmúlt hét évben rendkívüli sikereket értünk el a DriveNow autómegosztó szolgáltatással. A Sixt SE a jövőben is erős partnerünk marad" - fogalmazott Peter Schwarzenbauer, a BMW AG igazgatótanácsának MINI, Rolls-Royce és BMW Motorrad márkákért, valamint a vállalatcsoport vevőszolgálati részlegéért és digitális üzleti innovációiért felelős tagja. "Célunk, hogy 2025-re százmillió fősre bővítsük a prémium mobilitási szolgáltatásainkat használó ügyfelek táborát, a DriveNow teljes körű irányításával pedig minden lehetőségünk megvan arra, hogy tovább folytassuk szolgáltatásaink stratégia fejlesztését. Az elektromos mobilitás és az autómegosztás területén megszerzett tapasztalataink a jövőben egy nagymértékben automatizált járművezetésre képes, tisztán elektromos meghajtású, tökéletesen hálózatba kapcsolt járműflotta rendszerbe állítását teszik lehetővé" - tette hozzá.

A Sixt SE teljes DriveNow-részesedésének átruházása ellenére a BMW Group és a Sixt SE a jövőben is tovább folytatja hosszú távú, sikeres együttműködését, amelynek középpontjában a BMW és MINI modellekből álló járműflotta üzemeltetése áll.

"A DriveNow autómegosztó szolgáltatás közös felépítése, népszerűsítése és elsöprő sikere látványosan igazolja a Sixt SE és a BMW Group innovációs erősségét. Köszönettel tartozunk elkötelezett munkatársainknak és a BMW Group-nak, amiért eme kimagasló sikertörténet részeseivé válhattunk, miközben örömmel folytatjuk stratégiai együttműködésünket a BMW Group oldalán" - mondta Alexander Sixt, a Sixt SE igazgatótanácsának vállalati stratégiáért felelős tagja.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nőttek a BMW Group eladásai
  Nőttek a BMW Group eladásai
  A BMW Group tovább erősíti kínai jelenlétét
  A MINI útnak indítja a bizalmi autómegosztás alapötletét
  Különleges MINI egy különleges alkalomra
  A BMW Group legeredményesebb első negyedévét zárta
  Alkatrész nyomtatás útközben 3D nyomtatóval
  A BMW Group története legjobb februárját zárta
  A BMW Group a 2018-as Mobil Világkongresszuson
  Elektromos meghajtású MINI modellek Kínában
  Egyesítheti autómegosztó szolgáltatását a BMW és a Daimler
  Környezetvédelmi díjat nyert a DriveNow autókölcsönző

További hírek ebben a kategóriában

Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...