Hírek
20219 hír az adatbázisban
Új kreatív ügynökséggel dolgozik a Telenor
Marketinginfo.hu - 2018-01-31 11:15
Reklám

Rendhagyó tenderen, hónapokon át tartó kiválasztási folyamat végén született meg a Telenor ügynökségi tenderének végeredménye.

A telekommunikációs vállalat marketingcsapata az Artificial Groupban találta meg azt a friss gondolkodású, energikus ügynökséget, akikkel - a lokalizációs feladatok ellátása mellett - saját fejlesztésű, innovatív kampányokat tudnak megvalósítani.

A Telenor márka nem csak kommunikációját és szolgáltatásait szabja a 2018-as igényekre, hanem a helyi kampányok lebonyolítására kiírt tenderfolyamatát is új megközelítésben menedzselte. Közel negyedéves közös munka előzte meg a tenderbriefet az ügynökségekkel, amelynek során a Telenor marketingcsapata megismerhette az ügynökségek munkatársait, az elképzelt munkafolyamatokat és egy workshopon még azt is kipróbálhatták, melyik ügynökségi csapattal van meg leginkább az összhang.

A próbamunka eredményeként január elején a Telenor az Artificial Groupot bízta meg azzal, hogy lássa el a helyi fejlesztésű kampányainak kreatív ügynökségi feladatait. A két évre szóló megbízás elsősorban a különleges és egyedi kampányok lebonyolítására, az ATL-kommunikáció friss, innovatív ötletekkel való kiterjesztésére és lokalizálására vonatkozik.

A Telenor kampányainak többségében 2017 márciusa óta a bolgár DDB Sofia tölti be a TV-kampányokért felelős vezető ügynökség szerepét. Az új lokál ATL-ügynökség kiválasztásával együtt lezárul a Telenor és a Young & Rubicam nyolc éves együttműködése is, amelyhez több jelentős mérföldkő kötődik, mint például a Hipernet márka bevezetése.

"Számos izgalmas pillanatot, kampányt éltünk át együtt a Young & Rubicam csapatával. Nagyon köszönjük a sok éves támogatást és együttműködést, és sok sikert kívánunk nekik a jövőben." - mondta el Civin Péter, a Telenor márka- és marketingkommunikációs igazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Megvannak a Telenor startup-programjának nyertesei
  A Telenorhoz igazolt a Magyar Vöröskereszt
  A világ száz legfenntarthatóbb vállalatátok közt a Telenor
  Megvannak a Telenor Accelerate győztes startupjai
  Megosztható lesz a véradás
  Telenor támogatás a balatoni elsősegélynyújtóknak
  Startupokat támogat a Telenor
  Digitálissá alakulnak a Telenor üzletek

További hírek ebben a kategóriában

Új köntösben a Snickers, Twix és...
Szujó Zoltán a NAVITEL® már...
A Liverpool magyar kapusa a Peps...
Gal Gadot is a Huawei márkanagyk...